Τοπικό

Σύσκεψη για το Super Cup ΕΠΣΗ - Γηπεδούχος ο Πόρος

Στους ρυθμούς του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο

Στα γραφεία της ΕΠΣΗ έγινε σήμερα η σύσκεψη με τους εκπροσώπους των φιναλίστ Πόρου και ΠΟΑ για τον τελικό αγώνα Super Cup 2019, που θα γίνει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο Δαμάστας.

Το παρών έδωσαν εκ μέρους των δύο φιναλίστ οι γενικοί αρχηγοί, ο κ. Φίλιππος Ρουμπάκης από τον ΠΟΑ και ο κ. Αντώνης Τσαϊνης από τον Πόρο. Την ΕΠΣΗ εκπροσώπησαν εκ μέρους της Επιτροπής Κυπέλλου οι κ.κ. Βαγγέλης Πετούσης και Μανόλης Μαθιουδάκης και εκ μέρους της Επιτροπής Πρωταθλήματος οι κ.κ. Θεόφιλος Ασλάνης και Γιώργος Φανουράκης.

Μετά από κλήρωση που έγινε, γηπεδούχος στο Super Cup αναδείχτηκε ο Α.Ο. Πόρου.

Επίσης καθορίστηκαν τα χρώματα των εμφανίσεων των δύο ομάδων. Η εμφάνιση του Πόρου θα είναι κόκκινη και μαύρη για τον τερματοφύλακα, ενώ η εμφάνιση του ΠΟΑ θα είναι πράσινη-λευκή και λευκή για τον τερματοφύλακα.

Οι δύο ομάδες ενημερώθηκαν για το τελετουργικό της διοργάνωσης ενώ θα υπάρχει παρουσία παιδιών από τις Ακαδημίες των φιναλίστ για τη συνοδεία κατά την είσοδο των δύο ομάδων.

Μετά από εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Βαγγέλη Πετούση η είσοδος για τον φίλαθλο κόσμο θα είναι ελεύθερη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Σχόλια