Τοπικό

Επίσημα στον Αλμυρό ο Βασίλης Πλεσίτης

Ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής μία μέρα μετά το «διαζύγιο» με Βολονάκη

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Αλμυρό και μία ημέρα μετά το «διαζύγιο» με τον Δημήτρη Βολονάκη ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής, ο οποίος είναι ο Βασίλης Πλεσίτης.

Ο νέος τεχνικός θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση στο Γάζι με τη διοίκηση του Αλμυρού στην ανακοίνωση της συνεργασίας τους να αναφέρεται στην προπονητική πορεία του κ. Πλεσίτη και το γεγονός ότι έχει αναδείξει δεκάδες ποδοσφαιριστές, τονίζοντας ότι ενστερνίστηκε το πλάνο που αφορά στην ανάπτυξη των υποδομών και των ακαδημιών. Αναλυτικά:

"Ο κος Βασίλης Πλεσίτης είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας μας.

Υπήρξε προπονητής για 3 χρόνια στον Ζαρό για 4 χρόνια στο Ασήμι ενώ τα τελευταία 15 χρόνια συνεργαζόταν με τον Εργοτέλη με έναν ενδιάμεσο σταθμό, την Κ19 του ΟΦΗ, το 2016-2017.

Στον Εργοτέλη υπηρέτησε σε όλα τα πόστα, με 344 αγώνες στον πάγκο της Κ19 και είναι ο μακροβιότερος Έλληνας προπονητής σε τμήματα υποδομών.

Ένας σημαντικός λόγος που μας οδήγησε στην επιλογή Πλεσίτη, είναι ότι, εκτός των αποδεδειγμένων προπονητικών ικανοτήτων του, ο Βασίλης ενστερνίστηκε το πλάνο μας που αφορά στην ανάπτυξη των υποδομών και των ακαδημιών μας.

Είναι άλλωστε ο ένας από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στην ανάδειξη ταλέντων. “Ανακάλυψε” τους Ανδρέα Μπουχαλάκη, Λεονάρντο Κούτρη και Νίκο Καρέλη (όλοι διεθνείς με την Εθνική Ανδρών), τον Μανόλη Σάλιακα (διεθνής με την Εθνική Ελπίδων) αλλά και τους Γιώργο Σαρρή, Βαλάντη Κοζορώνη, Μανόλη Τζανακάκη, Ζαχαρία Καβουσάκη, Γιάννη Δερμιτζάκη, Μπρούνο Χαλκιαδάκη, Νώντα Παντελάκη, Άλμπι Άλλα και τον Αντώνη Μπουρσέλη.

Ο Βασίλης ήταν και μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Εργοτέλης (66 αγώνες) ως συνεργάτης των Μαρίνου Ουζουνίδη και Γιάννη Πετράκη.

Η "πρώτη" γνωριμία του νέου τεχνικού μας με τους ποδοσφαιριστές μας θα γίνει σήμερα στις 18.30.

Η οικογένεια του Αλμυρού καλωσορίζει τον Βασίλη και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους στόχους μας".

Σχόλια