Τα όμορφα γενέθλια του μικρού Δημήτρη με… άρωμα από το Δαμάστα-Αλμυρός

Ποδόσφαιρο
Τα όμορφα γενέθλια του μικρού Δημήτρη με… άρωμα από το Δαμάστα-Αλμυρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ξεχωριστή μέρα με ποδοσφαιρικό χρώμα

Θα μπορούσε να είναι και το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στην Δαμάστα και τον Αλμυρό αλλά τελικά ήταν τα πιο όμορφα γενέθλια, ντυμένα με τα χρώματα των δύο ομάδων της Α1 ΕΠΣΗ!

Το ιδιαίτερο σκηνικό στήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Δαμάστας για χάρη του εορτάζοντα πιτσιρικά Δημήτρη Σταματάκη, ο οποίος είναι μισός Γαζανός και μισός Δαμαστιανός!

Ο πατέρας του Πολύδωρος Σταματάκης και γνωστός επιχειρηματίας (Σταματάκης Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική) είναι από το Γάζι ενώ από την Δαμάστα κατάγεται η μητέρα του, Μαρία Καβρού. Ωστόσο, ο πατέρας Σταματάκης έχει και μια άλλη δυνατή ποδοσφαιρική ιδιότητα από φέτος, καθώς ανέλαβε υπεύθυνος στην Ακαδημία του Αλμυρού ενώ συμμετείχε και στο τουρνουά Παλαιμάχων, σκοράροντας μάλιστα με την φανέλα του Αλμυρού.

Η τούρτα που ετοίμασε για τον γιο του ήταν εντυπωσιακή και έκανε την εμφάνισή της στο γήπεδο της Δαμάστας, αμέσως μετά τη λήξη του τουρνουά. Σε αυτήν απεικονιζόταν ένα γήπεδο με τα σήματα της Δαμάστας και του Αλμυρού και το μυαλό όλων ασφαλώς πήγε στις μονομαχίες που θα έχουν οι δύο ομάδες στο νέο πρωτάθλημα με το μήνυμα όμως να είναι ξεκάθαρο, ότι θα πρέπει αυτά τα ντέρμπι να είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News