default-image

Απάντηση του προέδρου της ΕΠΣ Λασιθίου Αγησίλαου Λουτσέτη

Ποδόσφαιρο
Απάντηση του προέδρου της ΕΠΣ Λασιθίου Αγησίλαου Λουτσέτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το θέμα του διαιτητή Κυριακίδη...

 Την δική του θέση τον διαιτητή Κυριακίδη και τη "μεταγραφή" του στον Σύνδεσμο Διαιτητών Λασιθίου έκανε γνωστή ο πρόεδος της ΕΠΣ Λασιθίου Αγησίλαος Λουτσέτης...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Λουτσέτη αναφέρει:

 "Σχετικά με τις ανακοινώσεις από πλευράς του προέδρου της Ε.Π..Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κ. ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΥ για σκάνδαλο στην διαιτησία της Ένωσής μας και του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ θέλω να σας ενημερώσω για το τι ακριβός έχει συμβεί μέχρι και την ημέρα της ανακοίνωσής του με μόνο αληθές γεγονότα γιατί έτσι απλά έχω μάθει να λειτουργό.

Ο Διαιτητής της Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ στις 21/3/2019 μας είχε υποβάλει αίτηση για μεταγραφή στην Ένωσή μας χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά και επανήρθε με όλα τα απαιτούμενα χαρτιά πού χρειάζεται στις 25/5/2019 ημερομηνία παραλαβής τους από τα ΕΛΤΑ.

 Στις 12/6/2019 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. στα γραφεία μας αλλά ο ειδικός Γραμματέας της Ένωσής μας κ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ δεν προσκόμισε στο συμβούλιο την αίτηση για να την αποδεχθούμε και να την στείλουμε στην Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για τις δικές τις ενέργειες. (πρώτο λάθος της Ένωσής μας)

 Στις αρχές Ιουλίου σε τηλεφωνική επικοινωνία πού είχα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ μου ανέφερε για την παραπάνω αίτηση, τον διαβεβαίωσα ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα κάνω Δ.Σ. και θα αποδεκτό την μεταγραφή για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

 Το προγραμματισμένο συμβούλιο δεν έγινε γιατί περιμέναμε τις εξελίξεις με τον όμιλο ΚΡΗΤΗΣ της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, ο κ. ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ορμώμενος από την απάντηση μου ότι το συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί το θεώρησε δεδομένο πώς η μεταγραφή έχει προχωρήσει, (το λάθος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ και όχι προσωπικά του προέδρου της) και έστειλε στην ΚΕΔ/Ε.Π.Ο. τον πίνακα για την συμμετοχή στο Σεμινάριο Υποψηφίων Διαιτητών Προχωρημένου Σταδίου Κ4 με το όνομα του κ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ.

 Στις 1/8/2019 και ώρα 23:23 παρέλαβα μήνυμα από τον Αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κ. ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ να τον πάρω τηλέφωνο πράγμα πού έκανα 30΄ αργότερα αλλά τελικά δεν καταφέραμε να μιλήσουμε.

 Στις 2/8/2019 και ώρα 9:17 μιλήσαμε και μου είπε για το λάθος που είχε γίνει, του είπα ότι θα μάθω τι είχε γίνει και θα του πω, πράγμα πού έγινε στα αμέσως 15΄ και του είπα πώς θα σταλεί ακυρωτικό στην ΚΕΔ/Ε.Π.Ο. για την διαγραφή του Διαιτητή από την λίστα με την αιτιολογία πώς δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή, το οποίο στάλθηκε στην ΚΕΔ/Ε.Π.Ο. στις 12:39 από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ.

 Θέλω να ζητήσω συγνώμη για τα λάθη και τα δικά μας και της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσής μας, λάθη καθαρά για εμάς ανθρώπινα και όχι σκόπιμα.

 Για όλα τα παραπάνω τα προσωπικά συμπεράσματα και προβλήματα πού υπάρχουν θα πρέπει να λύνονται με σωστό και έντιμο τρόπο και όχι να την πληρώνουν άλλα πρόσωπα.

 Ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ πού με ενημέρωσε και λυπάμαι για την ανακοίνωση του Προέδρου της Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κ. ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ, πού μετά τα παραπάνω ανάρτησε σε προσωπικό επίπεδο και όχι από την σκέπη της Ένωσης του στα μέσα, πού από την πρώτη στιγμή τον στηρίζω σε πολλά θέματα λόγω τις εμπειρίας, αλλά και αποδέχομαι κολλήματα του για το καλό του ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΜΟΥ, πού όλες οι ενώσεις της ΚΡΗΤΗΣ με συνεργασία και συνεννόηση έχουμε καταφέρει σε όλο αυτό το διάστημα, για το καλύτερο του ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ αντίστοιχα, με σωστές μελετημένες τοποθετήσεις και προτάσεις στις Γενικές Συνελεύσεις τις Ε.Π.Ο. και όχι μόνο.

 Τα συμπεράσματα δικά σας και σας ζητάω για άλλη μια φορά συγνώμη για τα λάθη μας, πού δυστυχώς για πολλούς τα αναγνωρίζουμε."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News