Ενίσχυση στην άμυνα με Δουλγεράκη η Δαμάστα

Ποδόσφαιρο
Ενίσχυση στην άμυνα με Δουλγεράκη η Δαμάστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενας αμυντικός με παρόν και μέλλον στα πλάνα του Μανόλη Σουτζή

Ο Απόστολος Δουλγεράκης αποτελεί τη νέα μεταγραφική προσθήκη για την Δαμάστα και ο 20χρονος αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει μια πολύτιμη λύση για τον Μανόλη Σουτζή την προσεχή περίοδο στην Α1 ΕΠΣΗ. Η ανακοίνωση:

"Η προετοιμασία της Δαμάστας συνεχίζεται, όπως συνεχίζεται και η μεταγραφική ενίσχυση με σκοπό την ολοκλήρωση του έμψυχου δυναμικού, με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Έτσι, ανακοινώνεται και η μεταγραφή του 20χρονου αμυντικού Απόστολου Δουλγεράκη, έναν ποδοσφαιριστή με παρών και μέλλον! Ο Δουλγεράκης ξεκίνησε από την Ακαδημία των Μοιρών και στη συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη, παίζοντας στις ομάδες «Κ» και στους Νέους Εργοτέλη, φτάνοντας να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017 με την ΠΑΕ Εργοτέλης στο πρωτάθλημα της Football League.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Εργοτέλη, παραχωρήθηκε στον Ηρόδοτο και από εκεί πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Ζαρού, όπου αγωνίστηκε πέρυσι στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Απόστολος Δουλγεράκης ανήκει πλέον και επίσημα στη Δαμάστα. Τις προηγούμενες ημέρες συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας ενώ την Παρασκευή αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και όταν επιστρέψει θα ενταχθεί απρόσκοπτα στην ομάδα. Στη φωτογραφία ο Απόστολος Δουλγεράκης με τον τεχνικό διευθυντή της Δαμάστας Γιάννη Νικηφόρο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News