Γρανιτένια άμυνα με Παπαδομιχελάκη η Δαμάστα

Ποδόσφαιρο
Γρανιτένια άμυνα με Παπαδομιχελάκη η Δαμάστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από εννέα χρόνια στον ΠΟΑ, ο 27χρονος αμυντικός θα συνεχίσει στην Δαμάστα

Απόκτημα της Δαμάστας και επίσημα αποτελεί ο 27χρονος αμυντικός Μπάμπης Παπαδομιχελάκης, κλείνοντας έτσι ένα σπουδαίο κύκλο εννέα ετών στον ΠΟΑ.

Ο Παπαδομιχελάκης ήταν κανονικά στην πρώτη της ομάδας την Δευτέρα και σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση:

"O AO Δαμάστας ανακοινώνει την απόκτηση του Μπάμπη Παπαδομιχελάκη και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του σωματείου. Ο 27χρονος αμυντικός (γεν. 1992) έχει συνδυάσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με τον ΠΟΑ, όπου πήγε το 2010 σε ηλικία 18 ετών με μεταγραφή από την Τύλισο. Στον ΠΟΑ έμεινε για εννέα χρόνια, πανηγυρίζοντας σημαντικές στιγμές, δύο πρωταθλήματα (ένα στο Περιφερειακό και ένα στην Α1 ΕΠΣΗ), δύο Κύπελλα ΕΠΣΗ και αποτελώντας έναν από τους πιο δυναμικούς ποδοσφαιριστές του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Ο Μπάμπης Παπαδομιχελάκης διακρίνεται για το πάθος του όταν αγωνίζεται, δίνοντας πάντα το 100% και είναι δεδομένο ότι η παρουσία του αλλάζει επίπεδο την αμυντική γραμμή της Δαμάστας, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός αλλά και στα άκρα της άμυνας. Ήδη ξεκίνησε προετοιμασία με την Δαμάστα, δίνοντας το παρών με την υπόλοιπη ομάδα στην «πρώτη» που έγινε την Δευτέρα"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News