Το μέταλλο του Κρουσώνα!

Ποδόσφαιρο
Το μέταλλο του Κρουσώνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΠΑΟΚ ξεκινούν και στοχεύουν σε μια δυναμική και πρωταγωνιστική πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ

Στον Κρουσώνα έφτασαν πέρυσι στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό, αφού παρότι τερμάτισαν δεύτεροι στην κανονική περίοδο της Α1 ΕΠΣΗ, δεν είχαν ανάλογη παρουσία στα πλέι οφ, με αποτέλεσμα να μην προλάβουν το... τρένο της ανόδου.

Αυτό το γεγονός πείσμωσε τη διοίκηση και τον πρόεδρο Κώστα Μπουμάκη, που έχουν κάνει αυτό το καλοκαίρι κινήσεις για μια δυναμική και πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα, δίνοντας τα "κλειδιά" της τεχνικής ηγεσίας στον Στέλιο Κοζανίδη και με σπουδαίες μεταγραφικές προσθήκες. Έτσι, θέλουν να επιβεβαιώσουν το μέταλλο και τον χαρακτήρα νικητή που διαθέτει ο Κρουσώνας.

Χθες έγινε η πρώτη συγκέντρωση στο γήπεδο-στολίδι του ΠΑΟΚ, το οποίο μάλιστα θα φιλοξενήσει φέτος και τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, ενώ παρουσία της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών, τον αγιασμό τέλεσαν οι εφημέριοι του Κρουσώνα, ο πατήρ Δημήτρης Μερονιανάκης και ο πατήρ Μανόλης Φασουλάκης, οι οποίοι είναι και ένθερμοι υποστηρικτές του σωματείου.

Όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Στέλιος Κοζανίδης, «ξέρουμε που έχουμε έρθει και τι θα χτίσουμε. Το όνομα και μόνο του ΠΑΟΚ λέει ότι θα πρέπει να πρωταγωνιστεί. Βέβαια, δε χρειάζονται μεγάλα λόγια, αλλά πολλή δουλειά, υπομονή κι επιμονή. Η φετινή Α1 ΕΠΣΗ θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο πρωτάθλημα, και εύχομαι όλα να κυλήσουν σε αθλητικά πλαίσια. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος που συνεργάζομαι με τον ΠΑΟΚ, έχοντας πλήρη ταύτιση με τον πρόεδρο και τη διοίκηση».

Οι παίκτες από την πλευρά τους, όπως ο Αλέξανδρος Κασμερίδης και ο Βαγγέλης Μωραΐτης, που αποτελούν νέα αποκτήματα, αλλά και ο Κρουσανιώτης Μιχάλης Κοκολογιάννης, που επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στην Κ19 του ΟΦΗ, επισήμαναν ότι θα δώσουν όλοι το 100% για να βοηθήσουν την ομάδα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Κώστας Μπουμάκης τόνισε τα εξής: «Ο ΠΑΟΚ κατά 60% "χτίζεται" από την αρχή, κρίνοντας ότι έπρεπε να αλλάξουμε αρκετά πράγματα στην ομάδα. Έχουν έρθει νέα παιδιά με φιλοδοξίες, αλλά και παίκτες που έχουν στο πετσί τους τον πρωταθλητισμό. Οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί, ο πήχης έχει ανέβει και περιμένουμε τον κόσμο του Κρουσώνα να μας αγκαλιάσει όπως κάνει κάθε χρόνο». Οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα σε φουλ ρυθμούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News