Από την αρχή… φουλ για πρωτάθλημα στο Γάζι!

Ποδόσφαιρο
Από την αρχή… φουλ για πρωτάθλημα στο Γάζι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη προπόνηση του Αλμυρού παρακολούθησε και πολύς κόσμος, δείγμα του ενθουσιασμού που υπάρχει

Μύρισε… πρωτάθλημα από την πρώτη κιόλας ημέρα της προετοιμασίας στο Γάζι, με τον Αλμυρό να διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά ρόστερ της ιστορίας του, με τρομερή διοίκηση και τον πολύπειρο Δημήτρη Βολονάκη στον πάγκο.

Την πρώτη προπόνηση μάλιστα παρακολούθησε και πολύς κόσμος, δείγμα του ενθουσιασμού που υπάρχει ενώ το παρών έδωσαν όλα τα νέα αποκτήματα.

Ασφαλώς ξεχωρίζουν παίκτες με μεγάλη θητεία στην Super League και στις εθνικές κατηγορίες (Γιαλούσης, Μονιάκης, Τοπούζης, Δ. Κοιλιάρας, Μανιαδής, Σκουτέλης, Ζαφείρης κ.α.). Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης Βολονάκης έστειλε το μήνυμα ότι ο τίτλος στην Α1 ΕΠΣΗ είναι ξεκάθαρος στόχος:

«Η αλήθεια είναι ότι με τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα σε συνδυασμό με αυτούς που ήρθαν, ο Αλμυρός αλλάζει επίπεδο. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και αυτός είναι ο τίτλος. Πέρυσι φτάσαμε με μεγάλη προσπάθεια στο πάρα πέντε για να τα καταφέρουμε αλλά φέτος ξεκινάμε με μοναδικό στόχο αυτό. Δεν θα είναι όμως εύκολα τα πράγματα, θέλει πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και διάθεση για δουλειά. Η περσινή επιτυχία της ομάδας αποτέλεσε φάρο για τη νέα διοίκηση, έχουν όλοι βοηθήσει για να λειτουργήσει η ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα. Μεταγραφικά μπορεί να υπάρξει κάτι καλό ακόμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News