Στις 14-15 Σεπτεμβρίου ξεκινούν Α1 και Α2 ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Στις 14-15 Σεπτεμβρίου ξεκινούν Α1 και Α2 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν στο σημερινό συμβούλιο για το τοπικό ποδόσφαιρο

Ένα σημαντικό συμβούλιο έγινε σήμερα στην ΕΠΣΗ σχετικά με τη νέα αγωνιστική σεζόν και προέκυψαν αρκετές ειδήσεις, με σημαντικότερη εξ’ αυτών τον ορισμό της έναρξης των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 Κατηγορίας για το σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου. Η ενημέρωση της ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής:

«Με θέμα την διοργάνωση των πρωταθλημάτων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020 συνεδρίασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ παρουσία σύσσωμης της Επιτροπής Πρωταθλήματος, η οποία κατέθεσε τις εισηγήσεις της.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνει με την συγκρότηση των κατηγοριών και τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την προκήρυξη της νέας περιόδου.

Η έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής ξεκινά από αύριο Τρίτη 23 Ιουλίου και καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 9 Αυγούστου.

Η κλήρωση των πρωταθλημάτων θα γίνει στα Μάλια και συγκεκριμένα στο Pleasure Beach μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Η ακριβής ημερομηνία της κλήρωσης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η έναρξη των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 Κατηγορίας ορίζεται το σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου. Η ημερομηνία έναρξης της Β’ και Γ’ Κατηγορίας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος θα συμπεριληφθεί στη νέα προκήρυξη η υποχρεωτική συμμετοχή σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ δύο ποδοσφαιριστών γεννηθέντων από 1-1-1998 και νεότερων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News