Παπαδάκης και Δαμάστα στηρίζουν Τζώρτζογλου

Ποδόσφαιρο
Παπαδάκης και Δαμάστα στηρίζουν Τζώρτζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξέφρασαν την επίσημη στήριξή τους στην βουλευτική υποψηφιότητα Τζώρτζογλου

Το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου εκφράζει ανοιχτά την στήριξή του στον υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου Νίκου Τζώρτζογλου.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου της Δαμάστας, Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος αποτελεί έναν από τους «αιμοδότες» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη στον Νίκο Τζώρτζογλου, τονίζοντας ότι θα είναι τιμή και υπερηφάνεια για όλους η είσοδός του στην Βουλή.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Αντώνη Παπαδάκη:

«Είναι μεγάλη τιμή για το Ηράκλειο η βουλευτική υποψηφιότητα του Νίκου Τζώρτζογλου, ενός ανθρώπου δικού μας, ο οποίος με καθαρότητα , θάρρος και τόλμη σε όσα πρεσβεύει, έχει πάρει την απόφαση να βρίσκεται στον πολιτικό στίβο.

Εγώ προσωπικά ως Αντώνης Παπαδάκης και η ομάδα της Δαμάστας εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας στον Νίκο Τζώρτζογλου και ευελπιστούμε ότι και άλλοι συμπολίτες μας, παράγοντες και φορείς θα συμπορευτούν μαζί μας.

Είναι τιμή και υπερηφάνεια να έχουμε σε λίγες ημέρες στην Βουλή έναν άνθρωπο από τον δικό μας χώρο, από την οικογένεια του ποδοσφαίρου. Πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία με την ψήφο μας ώστε να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας, για το άθλημα που υπηρετούμε, για την κοινωνία μας.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου είναι ο καλύτερος πρεσβευτής για τους αγώνες, τους κόπους και τα θέλω των σωματείων της Κρήτης, είναι ο άνθρωπος που θα είναι πάντα δίπλα μας και θα αφουγκράζεται τις αγωνίες και τους προβληματισμούς μας, αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News