Ταξίδι-αστραπή Τζώρτζογλου και ελπίδες για όμιλο 16 ομάδων!

Ποδόσφαιρο
Ταξίδι-αστραπή Τζώρτζογλου και ελπίδες για όμιλο 16 ομάδων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O υποψήφιος βουλευτής έφερε θετικά νέα από την Αθήνα σχετικά με τον κρητικό όμιλο

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες οι υποχρεώσεις του προεκλογικού του αγώνα να είναι πιεστικές και ο χρόνος πολύτιμος, όμως ο Νίκος Τζώρτζογλου δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί προσωπικά και με ένα θέμα που απασχολεί έντονα το κρητικό ποδόσφαιρο.

Μετά την επίσημη τοποθέτηση Γραμμένου η συγκρότηση κρητικού ομίλου είναι δεδομένη αλλά παραμένει ερωτηματικό πόσες ομάδες θα συμμετέχουν και ο τρόπος διεξαγωγής του.

Έτσι λοιπόν, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου και πρόεδρος της ΕΠΣΗ «ξέκλεψε» λίγο χρόνο και πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα για να έχει επαφές με παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για το θέμα της Γ’ Εθνικής. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στο Ηράκλειο και σύμφωνα με πληροφορίες τα νέα είναι θετικά, καθώς υπάρχουν αρκετές ελπίδες ώστε να γίνει τελικά κρητικός όμιλος με 14 ή 16 ομάδες. Δηλαδή σε αυτή την περίπτωση θα επωφεληθούν οι δευτεραθλητές των Ενώσεων αλλά αποκτούν ελπίδες και οι τριταθλητές για να ανέβουν στην Γ’ Εθνική.

Βέβαια, αναφορικά με το Ηράκλειο, μια τέτοια περίπτωση δεν θα αλλάξει το χάρτη μόνο της Α1 ΕΠΣΗ αλλά θα επωφεληθούν και ομάδες από τις άλλες κατηγορίες της ΕΠΣΗ που θα κληθούν να ανέβουν κατηγορία για να καλύψουν τα όποια κενά δημιουργηθούν. Για να δούμε λοιπόν αν οι εξελίξεις με τον κρητικό όμιλο, φέρουν «ντόμινο ανόδων» από τα τοπικά πρωταθλήματα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News