Κύμα μεταγραφών για τον Αλμυρό!

Ποδόσφαιρο
Κύμα μεταγραφών για τον Αλμυρό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Γαζίου έχει προχωρήσει σε εξαιρετικές κινήσεις για την ενίσχυσή της

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων της νέας διοίκησης του Αλμυρού και την παραμονή του Δημήτρη Βολονάκη στην τεχνική ηγεσία, η ομάδα του Γαζίου βγάζει εξαιρετική δυναμική στις μεταγραφικές της κινήσεις και ντύνει στα πορτοκαλί παίκτες με μεγάλη παρουσία στα επαγγελματικά και στα εθνικά πρωταθλήματα!

Παίκτες του Αλμυρού πρέπει να θεωρούνται ο Λευτέρης Γιαλούσης, ο οποίος έχει μεγάλη πορεία στη Super League κατά το παρελθόν σε Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τον Ηρόδοτο στην Football League, o Μανόλης Μονιάκης που ασφαλώς έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΟΦΗ και πέρυσι έπαιξε στην ΑΕ Μυλοποτάμου, ο Στέλιος Μανιαδής που είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΟΦΗ και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στον ΠΑΝΟΜ, ο Αλέκος Ζαφείρης που πήρε πέρυσι πρωτάθλημα με τον Πόρο και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του Ηρακλείου, ο Γιώργος Ρουμπάκης που αγωνίστηκε στα τελευταία χρόνια στον Ερμή Ζωνιανών όπως και ο συμπαίκτης του στα Ζωνιανά, Δημήτρης Σκουτέλης.

Επίσης, οι «πορτοκαλί» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Θανάση Τοπούζη, τον οποίο γνωρίζει ο Δημήτρης Βολονάκης από την κοινή τους συνύπαρξη πρόπερσι στα Ζωνιανά, όπως και ο τεχνικός διευθυντής του Αλμυρού και πρώην πρόεδρος του Ερμή, Γιάννης Κάββαλος. Ο Τοπούζης ήταν στο ρόστερ του ΟΦΗ στην Football League και πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική. Επίσης ο Αλμυρός βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν μέσο που φόρεσε κατά το παρελθόν για αρκετά χρόνια τη φανέλα της ομάδας, τον Γιώργο Κλαπάκη…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News