Ψήφος εμπιστοσύνης στη διοίκηση Τζώρτζογλου

Ποδόσφαιρο
Ψήφος εμπιστοσύνης στη διοίκηση Τζώρτζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομόφωνη έγκριση του απολογισμού στην σημερινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ

Παρουσία του προέδρου Νίκου Τζώρτζογλου, των μελών του Δ.Σ. και των σωματείων-μελών πραγματοποιήθηκε σήμερα σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστόρια» η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ. Ήταν μια διαδικασία όπου συζητήθηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και απαντήθηκαν σημαντικές απορίες των σωματείων, με 30 περίπου τον αριθμό να δίνουν το παρών.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου έκανε τον απολογισμό και αναφέρθηκε σε θέματα διαιτησίας, Πειθαρχικής Επιτροπής, Μικτών Ομάδων και Υποδομών, οικονομικά, διεξαγωγής πρωταθλημάτων, σχέσεις ΕΠΣΗ-Διαιτητών ενώ ο αρχιδιαιτητής κ. Ιωαννίδης έκανε τον απολογισμό της Επιτροπής Διαιτησίας. Στη συνέχεια υπήρξε ΟΜΟΦΩΝΗ έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού όπως και του προϋπολογισμού, με την διοίκηση της ΕΠΣΗ να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από τα σωματεία για να συνεχίσει το έργο της…

Στη συζήτηση που ακολούθησε με τα σωματεία αναπτύχθηκαν σημαντικά ζητήματα όπως ο κρητικός όμιλος στην Γ’ Εθνική όπου εκφράστηκε η εμπιστοσύνη ότι θα προχωρήσει, το θέμα των «μικρών» στα τοπικά πρωταθλήματα ΕΠΣΗ, όπου η εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος θα είναι να παραμείνει το όριο των 21 ετών (δύο παίκτες γεν. 1998) όπως επίσης εισήγηση της Επιτροπής στο Δ.Σ. της ΕΠΣΗ θα είναι να διατηρηθεί ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 Κατηγορίας με Play Off και Play Out.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνέλευση τονίστηκε αναφορικά με τον τελικό Κυπέλλου της νέας περιόδου είναι ότι η εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου θα είναι να γίνει στον Κρουσώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News