ΠΑΟΚ: Τέλος ο Σουργιάς – Επιστροφή Σκούφου

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Τέλος ο Σουργιάς – Επιστροφή Σκούφου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές εξελίξεις στους Κρουσανιώτες που βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση προπονητή

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στον Κρουσώνα, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πλέον να βρίσκονται και σε αναζήτηση προπονητή! Η συνεργασία με το Νίκο Σουργιά τελικά δεν θα συνεχιστεί, καθώς όλα δείχνουν ότι ο 32χρονος προπονητής θα βρίσκεται το προσεχές διάστημα σε πάγκο ομάδας μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ανεπίσημα υπήρχε πριν λίγες ημέρες η ανακοίνωση ότι ΠΑΟΚ και Σουργιάς είχαν συμφωνήσει και για τη νέα χρονιά αλλά είχε συζητηθεί μεταξύ τους η πιθανότητα να μην συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, περιμένοντας κάποια μεγαλύτερη πρόταση για την καριέρα του. Έτσι η λύση της συνεργασίας δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία ενώ οι Κρουσανιώτες τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του και τη βοήθεια που προσέφερε στον Κρουσώνα.

Από την πλευρά ο Νίκος Σουργιάς σε ευχαριστήρια δήλωσή του τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα το διάστημα που ήμουν στην ομάδα. Την διοίκηση του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Μπουμάκη, τους ποδοσφαιριστές, τον συνεργάτη μου, το φίλαθλο κόσμο του Κρουσώνα και όσους ήταν δίπλα στην ομάδα. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει, στις εθνικές κατηγορίες». 

 

Γύρισε ο Σκούφος

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον ΠΑΟΚ επί Γ’ Εθνικής και είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο ως παίκτης, όσο και ως χαρακτήρας, ήταν ο Θοδωρής Σκούφος. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα τον είχε τιμήσει πέρυσι, όταν είχε πάει στον Κρουσώνα ως αντίπαλος με τη φανέλα του Πόρου. Ο Σκούφος στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Επισκοπή, πέρυσι πήρε πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ με τον Πόρο και τώρα επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια του Κρουσώνα.

Οι Κρουσανιώτες ανακοίνωσαν την απόκτησή του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή της Α1, Σκούφο Θεόδωρο, για την σεζόν 2019-2020. Συστάσεις και βιογραφικά είναι περιττά… Θοδωρή καλώς ήρθες ξανά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News