Απέκτησε τον... Άγγελό της η Δαμάστα!

Ποδόσφαιρο
Απέκτησε τον... Άγγελό της η Δαμάστα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρωταθλητής και τοπ σκόρερ Άγγελος Καστελλιανάκης η πρώτη μεταγραφική κίνηση της Δαμάστας

Μεταγραφικό απόκτημα της Δαμάστας αποτελεί από σήμερα ο Άγγελος Καστελλιανάκης και το σωματείο μπαίνει πολύ δυνατά στην ενίσχυσή της για την Α1 ΕΠΣΗ, έχοντας ξεκάθαρα ως σστόχο τον πρωταθλητισμό.

Ο "Καστέλος" έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από τον Πόρο, τον οποίο οδήγησε με τα γκολ του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 ΕΠΣΗ και οι Δαμαστιανοί τον επέλεξαν ως πρώτη μεταγραφή προκειμένου να κάνει αυτό που ξέρει καλά: Να σκοράρει και να χαρίζει νίκες και τίτλους. Η ανακοίνωση της Δαμάστας για την απόκτηση Καστελλιανάκη είναι χαρακτηριστική:

"Με μια εντυπωσιακή κίνηση ξεκινά και επισήμως σήμερα η μεταγραφική ενίσχυση της Δαμάστας, με τον Άγγελο Καστελλιανάκη, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, τον συλλέκτη τίτλων και διακρίσεων, τον «killer» των αντίπαλων εστιών, να είναι το πρώτο απόκτημα του καλοκαιριού!

Η συμφωνία του 32χρονου φορ με την Δαμάστα επισφραγίστηκε σήμερα στην οικεία του προέδρου Αντώνη Παπαδάκη στην Χερσόνησο και παρουσία στελεχών της ομάδας.

Ο Άγγελος Καστελλιανάκης αποτέλεσε από τις πρώτες ώρες του μεταγραφικού σχεδιασμού ένα από τα ονόματα που τέθηκαν στο τραπέζι, καθώς η ποδοσφαιρική του πορεία και τα stats του «έδεναν» απόλυτα με το στόχο του πρωταθλητισμού, αφού η φετινή ομάδα θα χτιστεί με ποδοσφαιριστές τέτοιου επιπέδου!

Πρόκειται άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αναδειχτεί πρωταθλητής Α1 ΕΠΣΗ με τρεις διαφορετικές ομάδες τα τελευταία πέντε χρόνια! Το 2015 με τη φανέλα του Ρούβα, το 2018 με τη φανέλα του Γιούχτα και το 2019 με τη φανέλα του Πόρου. Σε όλους αυτούς τους τίτλους, η παρουσία του ήταν καταλυτική, βάζοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα δίπλα σε κάθε κούπα!

Επίσης, έχει σαρώσει τις διακρίσεις με την κατάκτηση του «Χρυσού Παπουτσιού» στην Α1 ΕΠΣΗ τα τελευταία χρόνια! Το 2016 ήταν πρώτος σκόρερ με τον Ρούβα και 23 γκολ, το 2017 πρώτος σκόρερ με τη φανέλα του Γιούχτα έβαλε 35 γκολ και το 2018 ξανά με τον Γιούχτα συνδύασε τίτλο και «Χρυσό Παπούτσι» με 31 γκολ (μαζί με τον Ζανελάρη). Την χρονιά που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα του Πόρου, σημείωσε 19 τέρματα την κανονική περίοδο και 6 πολύτιμα γκολ στα Play Off και οδήγησε την ομάδα στο πρώτο πρωτάθλημα Α1 ΕΠΣΗ στην ιστορία της και στην άνοδο στην Γ’ Εθνική. Επίσης ψηφίστηκε από τους προπονητές της Α1 Κατηγορίας ως ο MVP του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει τον Άγγελο Καστελλιανάκη στην οικογένεια του σωματείου και εύχεται να είναι υγιής και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Άγγελος Καστελλιανάκης… είναι μόνο η αρχή!"

Στη φωτογραφία το νέο απόκτημα της Δαμάστας με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Νικηφόρο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News