Συνεργάτης του Σουτζή στην Δαμάστα ο Λεκάκης

Ποδόσφαιρο
Συνεργάτης του Σουτζή στην Δαμάστα ο Λεκάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυνατή ενίσχυση στο τεχνικό τιμ της Δαμάστας ενόψει Α1 ΕΠΣΗ

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΟΑ, ο Αντώνης Λεκάκης δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός θα είναι η Δαμάστα, εκεί όπου αναλαμβάνει άμεσος συνεργάτης του Μανόλη Σουτζή στο τεχνικό τιμ. Η ανακοίνωση για τη συνεργασία με Λεκάκη:

Η οικογένεια της Δαμάστας μεγαλώνει και δυναμώνει με πρόσωπα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με πρόσωπα εγνωσμένης αξίας και αντάξια των προσδοκιών και των στόχων που θέτει η ομάδα για το μέλλον.

Σήμερα η Δαμάστα ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Αντώνη Λεκάκη, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα στο τεχνικό τιμ, ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή κ. Μανόλη Σουτζή.

Ο κ. Λεκάκης έχει καταγράψει μια σπουδαία πορεία ως ποδοσφαιριστής και τα τελευταία χρόνια ως προπονητής, οδηγώντας σε διακρίσεις όλες τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκε ενώ από τον Ιανουάριο ως τον Μάιο εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ του ΠΟΑ ως συνεργάτης του κ. Σκύβαλου και η παρουσία του κρίθηκε απολύτως επιτυχημένη.

Μετά την αποχώρησή του από τον ΠΟΑ αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από την Δαμάστα προκειμένου να στελεχώσει το τεχνικό τιμ και είναι δεδομένη η «χημεία» που υπάρχει με τον προπονητή κ. Σουτζή, με τον οποίο είχαν υπάρξει συμπαίκτες στον ΠΟΑ κατά το παρελθόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News