Κράτησε Δημήτρη Ζαφείρη ο Πόρος

Ποδόσφαιρο
Κράτησε Δημήτρη Ζαφείρη ο Πόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 25χρονος τερματοφύλακας θα υπερασπιστεί και στην Γ’ Εθνική τα γκολπόστ των πρωταθλητών

Ο Δημήτρης Ζαφείρης αποτέλεσε πέρυσι έναν από τους βασικούς πυλώνες του Πόρου καθώς ήταν εγγύηση κάτω από τα γκολπόστ των πρωταθλητών. Έτσι η διοίκηση του έκανε πρόταση ανανέωσης την οποία αποδέχτηκε και έτσι θα βρίσκεται και στην Γ’ Εθνική στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ζαφείρη για ένα ακόμη χρόνο. Ο 25χρονος τερματοφύλακας έδωσε τα χέρια με τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Αντώνη Τσαίνη και συνεχίζει στο προάστιο για τρίτη σερί σεζόν, πανηγυρίζοντας μέχρι τώρα δύο ανόδους από την Α2 ΕΠΣΗ στην Α1 ΕΠΣΗ και από την Α1 ΕΠΣΗ στη Γ' Εθνική", αναφέρει η ανακοίνωση για την ανανέωση Δημ. Ζαφείρη.

Παράλληλα, ο Πόρος ενημέρωσε ότι αποδεσμεύτηκαν ο τερματοφύλακας Βασίλης Μήτρου και ο επιθετικός Στέλιος Μαγκουφάκης και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

«Ο Πόρος δεν είναι πυροτέχνημα…»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Δημήτρης Ζαφείρης τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα και φέτος στην ομάδα του Πόρου. Ήρθα πριν από δύο χρόνια στην Α2 ΕΠΣΗ και τη νέα περίοδο θα παίζουμε στη Γ' Εθνική. Ο Πόρος είναι ένα πολύ υγιές σωματείο, έχει ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα, την έχουνε κάνει δεύτερο σπίτι τους. Θα προσπαθήσουμε για την γρήγορη παραμονή και από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει. Ο Πόρος δεν είναι πυροτέχνημα που θα εκραγεί. Ο Πόρος θα συνεχίσει και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ γρήγορη παραμονή".

-Το πίστευες όταν ερχόσουν στην ομάδα και ξεκινούσατε από την Α2 ΕΠΣΗ ότι σε μερικά χρόνια θα κάνει το άλμα για την Γ' Εθνική;

"Όταν ήρθα στην ομάδα εκείνη αγωνίζονταν στην Α2 ΕΠΣΗ. Είχαμε μία εύκολη άνοδο, στην Α1 ΕΠΣΗ τα πράγματα ήταν λίγο πιο περιπετειώδες αλλά ήρθε και άλλη άνοδος. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Δεν το περιμέναμε ότι μέσα σε δύο χρόνια θα παίζαμε στη Γ' Εθνική. Είναι για το προάστιο του Πόρου ένα όνειρο αυτό. Είμαστε χαρούμενοι και θα το ζήσουμε και θα το απολαύσουμε μέχρι όσο πάει. Και θα είμαστε στο τέλος πιστεύω χαμογελαστοί, θα πανηγυρίζουμε την παραμονή μας και μια καλή θέση στο πρωτάθλημα".

-Αυτό που φάνηκε ήταν ότι είχες προτεραιότητα να μείνεις στην ομάδα, αυτό ήθελες και αυτό φάνηκε ότι ήθελε και η ομάδα. Ήθελα ένα σχόλιο γι' αυτό και ένα σχόλιο για το τι να περιμένει η ομάδα, ο κόσμος του Πόρου από σένα τη νέα περίοδο...

"Σίγουρα ήθελα να μείνω στην ομάδα, μου έχει φερθεί άψογα η διοίκηση. Είμαστε μια οικογένεια εδώ πέρα στον Πόρο. Το τι να περιμένουν από μένα, ξέρουν ότι δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ, η δουλειά μου είναι το γήπεδο και ότι περνάει από το χέρι μου θα το κάνω φέτος".

-Και τι πρέπει να έχει η ομάδα στη Γ' Εθνική, σε μία κατηγορία όπου παίζει ρόλο η λεπτομέρεια, θα παίξετε σε δύσκολες έδρες, η αξιοποίηση της έδρας όπου θ' αγωνίζεστε θα είναι το όπλο του Πόρου για να πετύχει τον στόχο του;

"Το παν θα είναι η έδρα μας, να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στην έδρα μας και να κυνηγάμε ότι καλύτερο σε κάθε ματς εκτός έδρας. Η κατηγορία έχει ιστορικούς συλλόγους, εμείς είμαστε μία άπειρη ομάδα στη Γ' Εθνική, είναι η πρώτη μας χρονιά και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News