Ο Γιάννης Νικηφόρος στην ΚΡΗΤΗ TV

Ποδόσφαιρο
Ο Γιάννης Νικηφόρος στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O τεχνικός διευθυντής της Δαμάστας αναφέρθηκε στους στόχους και τις δράσεις της ομάδας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο αγωνιστικός σχεδιασμός της Δαμάστας, μιας ομάδας που θα έχει του χρόνου δεδομένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α1 ΕΠΣΗ.

Για τους στόχους της ομάδας αλλά και τις πολλές και σημαντικές δράσεις της μίλησε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Νικηφόρος. «Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός, σε αυτό το κομμάτι κινούμαστε και θα γίνουν μεταγραφές που θα μας βοηθήσουν σε αυτή την πορεία. Έχω μιλήσει με πάρα πολλούς παίκτες και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τις πρώτες μας μεταγραφές» τόνισε στον δημοσιογράφο Γιώργο Μιμίκο ο τεχνικός διευθυντής της Δαμάστας επισημαίνοντας ότι «η ομάδα σχεδιάζεται και οργανώνεται, θέλοντας να βάλει γερές βάσεις για το μέλλον. Είμαστε τυχεροί κι εμείς και το χωριό που πρόεδρος είναι ο Αντώνης Παπαδάκης που θέλει να αφήσει παρακαταθήκη με το έργο του. Θέλουμε να φτιάξουμε μια θυγατρική ομάδα που θα παίζει σε χαμηλότερη κατηγορία και το σκεφτόμαστε και για ακαδημία».

Ιδιαίτερο κομμάτι στη συζήτηση ήταν τα έργα στο γήπεδο, με τον κ. Νικηφόρο να τονίζει: «Πέρυσι η διοίκηση Παπαδάκη δημιούργησε αποδυτήρια επιπέδου Super League και δημιουργήθηκε πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο. Φέτος νέες κινήσεις εκσυγχρονισμού είναι οι πυλώνες φωτισμού, το  Press Room, χώρος αναψυχής των φιλάθλων, υπερσύγχρονη καφετέρια, ευκολία στην πρόσβαση των φιλάθλων και δημιουργία ραμπών για ΑΜΕΑ, παιδική χαρά κ.α.»

Τέλος, μεγάλη αναφορά έγινε στις κοινωνικές δράσεις της Δαμάστας, που θέλει να πρωταγωνιστεί και σε αυτό το κομμάτι. Οι σημαντικότερες από αυτές τις δράσεις είναι:

1)Επίσημος πρεσβευτής στην Κρήτη για το Χαμόγελο του Παιδιού.

2)Στήριξη φεστιβάλ ξεχασμένου παιχνιδιού που θα γίνει από το χαμόγελο του Παιδιού στον Καράβολα στις 22-23 Ιουνίου.

3)Στήριξη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωφών.

4)Φιλανθρωπικοί αγώνες Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά.

5)Στήριξη στο 2ο Ειδικό Σχολείο και χρηματοδότηση εργασιών ώστε το σχολείο να είναι πιο λειτουργικό και φιλόξενο για δασκάλους και μαθητές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News