Εποχή Πρινέα στον ΠΑΝΟΜ, επιστρέφει ο Κουλούρας!

Ποδόσφαιρο
Εποχή Πρινέα στον ΠΑΝΟΜ, επιστρέφει ο Κουλούρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλες εξελίξεις στα Μάλια μετά την Γενική Συνέλευση της περασμένης Κυριακής

Ένας πολύ σπουδαίος κύκλος ολοκληρώνεται για τον ΠΑΝΟΜ, με την Γενική Συνέλευση του σωματείου να παίρνει καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος Μιχάλης Μπελιβανάκης αποχωρεί από την ηγεσία του ΠΑΝΟΜ και η προεδρία περνάει πλέον στα χέρια του Βασίλη Πρινέα. Ο κ. Πρινέας είναι ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στα Μάλια και συνδεόταν τα τελευταία χρόνια με την ομάδα, καθώς είχε αναλάβει την Ακαδημία του ΠΑΝΟΜ στο Arena Sports Center. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ετοιμάζεται να επιστρέψει στον πάγκο ο Γιάννης Κουλούρας, ένας προπονητής που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την ομάδα…

Γιάννης Κουλούρας και Βασίλης Πρινέας θα συνεργαστούν την επόμενη σεζόν στον ΠΑΝΟΜ

Η δήλωση Μπελιβανάκη

Επί προεδρίας του Μιχάλη Μπελιβανάκη ο ΠΑΝΟΜ κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες και ιδιαίτερα μέσα στο 2018, όπου αναδειχτηκε Κυπελλούχος ΕΠΣΗ και λίγους μήνες αργότερα πήρε και το Super Cup. O απερχόμενος πρόεδρος του σωματείου τόνισε στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα το διάστημα που ήμουν στην προεδρία. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή της ομάδας Λάκη Καρυωτάκη καθώς και την υπόλοιπη διοίκηση. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που αγκάλιασε την προσπάθεια που κάναμε και μας στήριξε με την παρουσία του στο γήπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News