Τοπικό

Το Νο 1992 κερδίζει το αυτοκίνητο της Δαμάστας

Παρουσία του δικηγόρου κ. Ρυακιωτάκη έγινε απόψε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγόρας

Πραγματοποιήθηκε απόψε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που διενήργησε η Δαμάστα για ένα αυτοκίνητο MERCEDES. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα «50-50» παρουσία του δικηγόρου κ. Παντελή Ρυακιωτάκη, του προέδρου της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη και μελών της διοίκησης του σωματείου. Ο τυχερός λαχνός (σε σύνολο 4000 λαχνών) που κερδίζει το αυτοκίνητο είναι το Νο 1992.

Ο κάτοχος του λαχνού θα πρέπει να προσκομίσει το απόκομμα εντός 30 ημερών στο γραφείο του δικηγόρου κ. Παντελή Ρυακιωτάκη, όπου θα συνταχθεί το απαραίτητο πρακτικό και στη συνέχεια θα μπορεί ο τυχερός να πάει στην συνεργαζόμενη εταιρεία και να παραλάβει το αυτοκίνητο. Μοναδική υποχρέωση του τυχερού είναι να πληρώσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο καθώς τα τέλη κυκλοφορίας και τα έξοδα μεταβίβασης τα αναλαμβάνει το σωματείο της Δαμάστας.

Εφόσον εντός της προθεσμίας των 30 ημερών δεν εμφανιστεί νικητής, τότε θα γίνει νέα κλήρωση, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί στα ΜΜΕ με δελτίο Τύπου.

Ο ΑΟ Δαμάστας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η πώληση των λαχνών και η κλήρωση και ευχόμαστε να υπάρξει ο τυχερός κάτοχος του λαχνού Νο 1992 που κερδίζει το αυτοκίνητο.

Ιδιαίτερα ο ΑΟ Δαμάστας ευχαριστεί τον δικηγόρο κ. Παντελή Ρυακιωτάκη για την αμέριστη συνεισφορά του ώστε να τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες στην κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια