Σήκωσε την κούπα η ΑΕ Μυλοποτάμου!

Ποδόσφαιρο
Σήκωσε την κούπα η ΑΕ Μυλοποτάμου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στιγμές χαράς για το σωματείο που επιστρέφει άμεσα στην Γ’ Εθνική

Η απόλυτη πρωταγωνίστρια στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου ήταν τη σεζόν που φεύγει η ΑΕ Μυλοποτάμου, καθώς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια με το εντυπωσιακό απόλυτο 30Χ30 στις νίκες, με τρομερή καλύτερη επίθεση 154 γκολ και μόλις 9 παθητικό ενώ ο πρώτος σκόρερ Γιώργος Βελονάκης σημείωσε 50 γκολ και έγραψε το όνομά του στην ιστορία του ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου.

Η φιέστα της ΑΕΜ έγινε το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο Περάματος παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, και άλλων τοπικών φορέων, της διοίκησης της ΕΠΣ Ρεθύμνου, σωματείων και φίλων της ομάδας. Ο προπονητής Κώστας Κιάσσος και οι ποδοσφαιριστές ήταν στο επίκεντρο και δέχτηκαν απ’ όλους τα συγχαρητήρια για τα φετινά τους επιτεύγματα.

Εν μέσω πυροτεχνημάτων ο Περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης και ο επανεκλεγείς δήμαρχος Μυλοποτάμου κ. Κόκκινος απένειμαν την κούπα στον αρχηγό της ΑΕΜ Στέλιο Δελήμπαση, κορυφώνοντας έτσι την γιορτή ενώ ακολούθησε τραπέζι από την διοίκηση των πρωταθλητών, που μετά από ένα χρόνο απουσίας, επιστρέφουν πολύ δυνατοί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News