Ικανοποίηση Φραγκάκη για την παρουσία των Νέων Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ικανοποίηση Φραγκάκη για την παρουσία των Νέων Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ο στόχος επιτεύχθηκε» αναφέρει ο προπονητής των πιτσιρικάδων

Για την παρουσία των Νέων Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της A2 ΕΠΣΗ μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Φραγκάκης, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο προπονητής της ομάδας αναφέρει στις δηλώσεις του: «Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ομάδες στελεχωμένες με παίκτες που διαθέτουν εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες και εξαιτίας της παρουσίας τους ποιοτικότερο, ο στόχος της ομάδας που ήταν η παραμονή της στην κατηγορία, όχι απλά επιτεύχθηκε, αλλά ήρθε και με την κατάκτηση της 7ης θέσης, με μια ομάδα η οποία δημιουργήθηκε εκ νέου έχοντας στο ρόστερ της μόνο τέσσερις παίκτες από την περασμένη χρονιά.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία είχαμε το ευχάριστο γεγονός των κλήσεων του Νίκου Ψιμόπουλου στην Εθνική ομάδα Παίδων U17, ο οποίος επίσης βοήθησε αρκετά και την μικτή ομάδα της ΕΠΣΗ στην κατάκτηση της 2ης θέσης του πανελληνίου πρωταθλήματος, όντας βασικός της τερματοφύλακας. 

Παράλληλα και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις αυτού του δύσκολου πρωταθλήματος και πλέον αρκετοί από αυτούς θα βρεθούν στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας του Εργοτέλη, καθώς θα στελεχώσουν την νέα ομάδα Κ19 του συλλόγου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News