default-image

Τιτομιχελάκης: «Καταφέραμε να γράψουμε ιστορία»

Ποδόσφαιρο
Τιτομιχελάκης: «Καταφέραμε να γράψουμε ιστορία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του πρωταθλητή Πόρου μιλά στο neakriti.gr για την κατάκτηση του τίτλου

O Λεωνίδας Τιτομιχελάκης ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι τον Πόρο με σκοπό να τον οδηγήσει ψηλά και να κάνει αληθινό το όνειρο της διοίκησης και του προέδρου Γιάννη Ασσαριωτάκη.

Ένα χρόνο αργότερα ο ίδιος ως προπονητής μαζί με την ομάδα γράφουν ιστορία και από σήμερα είναι οι πρωταθλητές της Α1 ΕΠΣΗ, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για την συμμετοχή στην Γ’ Εθνική.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα με τον Αλμυρό, ο κ. Τιτομιχελάκης μίλησε στο neakriti.gr γι’ αυτή την μεγάλη στιγμή για τον ίδιο και το σωματείο του Πόρου:

«Καταφέραμε αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία να γράψουμε ιστορία και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε μια νέα ομάδα στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά έχουμε έναν πρόεδρο με μεγάλο όραμα για το μέλλον, που αγαπά το σωματείο και το προάστιο του Πόρου. Πολλά μπράβο στους παίκτες, οι οποίοι είναι οι πρωταγωνιστές και άντεξαν μέσα στις δυσκολίες για να είναι σήμερα πρωταθλητές. Μπράβο στον πρόεδρο και την διοίκηση αλλά θέλω να πω ευχαριστώ και στους συνεργάτες μου, στον Γιώργο Αποστολάκη και στον τιμ μάνατζερ Γιώργο Σπανάκη, που ήμασταν αυτοί που τρέξαμε όλη τη χρονιά στην ομάδα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Πόρου για την στήριξή του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News