Αγγελικό και ιστορικό πρωτάθλημα για τον Πόρο!

Ποδόσφαιρο
Αγγελικό και ιστορικό πρωτάθλημα για τον Πόρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χρυσό σκόρερ τον Καστελλιανάκη πέρασε από το Γάζι με 0-1 και πήρε τον τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ υπερτερώντας στην ισοβαθμία στους 13β. με τον Ζαρό!

Ο Πόρος απόψε γιορτάζει, με τους νεοφώτιστους στην Α1 ΕΠΣΗ να κατακτούν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους κι έτσι έλαβε τέλος ένα από τα μεγαλύτερα… θρίλερ στην ιστορία του τοπικού ποδοσφαίρου!

Με το «διπλό» 0-1 στο Γάζι επί του Αλμυρού χάρη σε γκολ του Άγγελου Καστελλιανάκη έφτασε στους 13 βαθμούς, έχοντας το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τον Ζαρό, ο οποίος την ίδια ώρα σε ένα απίστευτο ματς επικρατούσε με 5-3 του ΠΑΟΚ. Ο Πόρος με μία νίκη και μία ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια έχει το πάνω χέρι και έτσι το ηρακλειώτικο σωματείο ζει τις πιο χρυσές στιγμές στην ιστορία του.

Ο Ζαρός τερμάτισε 2ος και έχασε το πρωτάθλημα το οποίο είχε στα αγκαλιά του σε όλη τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας αλλά και στο ξεκίνημα των Play Off, όμως οι τρεις συνεχόμενες ήττες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να το απωλέσει.

Μάλιστα στο φινάλε των σημερινών αγώνων έσπασαν καρδιές αφού ο Ζαρός ήταν μπροστά στο σκορ και ο Αλμυρός πίεζε για να ισοφαρίσει τον Πόρο, κάτι που σήμαινε ότι αν στο Γάζι υπήρχε ισοπαλία, το πρωτάθλημα θα πήγαινε στους "πράσινους". Τελικά η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη κράτησε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην Α1 ΕΠΣΗ.

Στην 3η θέση τερμάτισε ο Αλμυρός, που ήταν η ομάδα που εντυπωσίασε στα Play Off αλλά στον κρίσιμο «τελικό» με τον Πόρο δεν τα κατάφερε. Και τέταρτος έμεινε ο ΠΑΟΚ, που πήγε με ελπίδες στην τελευταία αγωνιστική, βρέθηκε να προηγείται με 0-2 σήμερα στο Ζαρό αλλά τελικά γνώρισε την ήττα που του στέρησε κάθε ελπίδα ακόμα και για ένα καλό πλασάρισμα στην κατάταξη.

Αποτελέσματα (6η)

Ζαρός-ΠΑΟΚ          5-3

Αλμυρός-Πόρος    0-1

Η βαθμολογία:

1.Πόρος             13

2.Ζαρός              13

3.Αλμυρός         10

4.ΠΑΟΚ               9

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News