Ματς-φωτιά στα πλέι οφ της Α1 ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Ματς-φωτιά στα πλέι οφ της Α1 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα η 5η αγωνιστική με τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Αλμυρός και Πόρος-Ζαρός

Στην πιο κρίσιμη καμπή είναι τα πλέι-οφ στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Η 5η και προτελευταία αγωνιστική, που διεξάγεται σήμερα, μπορεί να φέρει νέες ανατροπές.

Πόρος-Ζαρός και ΠΑΟΚ-Αλμυρός είναι τα ματς που θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα, με τους τέσσερις “μονομάχους” να έχουν διαφορετικές... επιδιώξεις. Αλμυρός και Ζαρός “συγκατοικούν” στην κορυφή της βαθμολογίας και, αν καταφέρουν να “φύγουν” με διπλό από Κρουσώνα και Μαρτινέγκο αντίστοιχα, την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσουν τον τίτλο οι δυο τους. Από την άλλη, ΠΑΟΚ και Πόρος δεν έχουν περιθώρια και μόνο με νίκες θα έχουν ελπίδες για το φινάλε του μίνι πρωταθλήματος.

Το γειτονικό ντέρμπι του Μαλεβιζίου θα γίνει στον Κρουσώνα. Τα αγωνιστικά προβλήματα δε λείπουν για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Νίκος Σουργιάς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κοζυράκη. Επίσης, δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Δρακούλης και Γεωργόπουλος, που δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου στα πλέι-οφ. Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους... χαρτί, προκειμένου να παραμείνουν στο “κόλπο”.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αλμυρός με “όπλο” την ψυχολογία θα προσπαθήσει να συνεχίσει με το πόδι στο... γκάζι. Μετά το διπλό επί του Ζαρού όλοι έχουν ακόμη μεγαλύτερη πίστη, ενώ ήδη έχουν κάνει ένα εξαιρετική πορεία, μιας και ήταν η ομάδα που ξεκίνησε χωρίς βαθμό. Για την ομάδα του Γαζίου, ο Δημήτρης Βολονάκης δεν έχει στα πλάνα του Σεληνιωτάκη και Πέτρο Στρατήγη, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στο άλλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, ο Πόρος θα υποδεχτεί τον Ζαρό στο Μαρτινέγκο. Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη παρέμεινε “ζωντανή” για την πρωτιά, μετά το διπλό στον Κρουσώνα, που τόνωσε και την αυτοπεποίθηση. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Σκουλά, ενώ αμφίβολος είναι ο Λυδάκης λόγω τραυματισμού. Στην αντίπερα όχθη, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Μαγκουφάκης και επιστρέφει στη δράση.

Στο “στρατόπεδο” του Ζαρού ξέρουν πολύ καλά ότι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Ο Δημήτρης Κόκκινος και οι παίκτες του έχουν αφήσει πίσω τις δύο ήττες από τον Αλμυρό και θέλουν να κάνουν την αντεπίθεσή τους. Γνωρίζουν ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Χαμαλάκης. Στο... απουσιολόγιο είναι οι τραυματίες Γιαννακάκης, Κουτσάκης και Καραμανιτάκης.

Για τα ματς της 5ης αγωνιστικής ορίστηκαν και 4οι διαιτητές ενώ αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα (18:00)

Πόρος-Ζαρός (γήπ. Εργοτέλη): Μανδαλενάκης Ε., Μαυραντωνάκης Α., Σφακιανάκης Δ., 4ος Κουναλάκης.

ΠΑΟ Κρουσώνα-Αλμυρός (γήπ. Κρουσώνα): Πατεμτζής Γ., Νικολακάκης Β., Δασκαλάκης Α., 4ος Βισκαδούρος.

  1. Αλμυρός 10
  2. Ζαρός      10
  3. Πόρος      7
  4. ΠΑΟΚ       6
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News