Φινάλε για Μικτές ΕΠΣΗ με τραπέζι για όλους και... αποθέωση Μάρκου

Ποδόσφαιρο
Φινάλε για Μικτές ΕΠΣΗ με τραπέζι για όλους και... αποθέωση Μάρκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή εκδήλωση και το πιο όμορφο αποχαιρετιστήριο τραπέζι για τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές τους

Μια από τις ομορφότερες εκδηλώσεις των τελευταίων μηνών διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με επίκεντρο τα παιδιά των Μικτών Ομάδων Νέων και Παίδων, τους γονείς τους και τους προπονητές τους.

Ήταν το αποχαιρετιστήριο δείπνο μιας εξαιρετικής χρονιάς για τα συγκροτήματα του Ηρακλείου και θετική εντύπωση προκάλεσε η τεράστια συμμετοχή των ποδοσφαιριστών και των γονέων τους, επιβεβαιώνοντας το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους και ότι το οικογενειακό κλίμα ήταν ένα από τα συστατικά της επιτυχίας.

Χορηγός της βραδιάς που έγινε στο εστιατόριο «Πετούσης» ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Πετούσης, με τον ίδιο να μην κρύβει την συγκίνησή του για την ανταπόκριση που έτυχε αυτή η πρωτοβουλία του.

Στους παρευρισκόμενους μίλησαν επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου και οι υπεύθυνοι των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, συγχαίροντας τα παιδιά για όλη την πορεία τους, το ήθος και το αγωνιστικότητα που επέδειξαν, κάνοντας υπερήφανη την ΕΠΣΗ και το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η αποθέωση του φροντιστή Μάρκου Κλουβιδάκη, της ψυχής των Μικτών Ομάδων και όλα τα παιδιά τον αποθέωσαν και τραγούδησαν το γνωστό σύνθημα «Μάρκο ψυχάρα…»

Επίσης ο χορηγός της ΕΠΣΗ κ. Βασίλης Ζηδιανάκης και τα Αναψυκτικά ΦΗΜΗ, μοίρασαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά μπλουζάκια δια του εκπροσώπου τους στην εκδήλωση κ. Κεφαλογιάννη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News