Τοπικό

Τραπέζι στις Μικτές με χορηγία Βαγγέλη Πετούση

Το καλύτερο φινάλε για τους προπονητές, τα παιδιά των Μικτών Ομάδων και τους γονείς τους

Η επιτυχημένη χρονιά των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ έφτασε στο τέλος της, με τελευταία αγωνιστική υποχρέωση τη συμμετοχή της Μικτής Νέων στο 35ο Κύπελλο Μάχης Κρήτης στην Ιεράπετρα.

Ήταν μια χρονιά με επιτυχίες και διακρίσεις, με τη Μικτή Νέων να είναι για 3η συνεχόμενη φορά δευτεραθλήτρια Ελλάδας ενώ η Μικτή Παίδων ήταν ξανά στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Όπως είχε υποσχεθεί στους προπονητές και στα παιδιά των Μικτών Ομάδων η διοίκηση της ΕΠΣΗ, μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα γινόταν ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η σεζόν.

Έτσι λοιπόν το ραντεβού δίνεται αυτή την Τετάρτη 15 Μαΐου και ώρα 20:30 στην ταβέρνα «Πετούσης» στην Αμμουδάρα και μάλιστα την χορηγία της εκδήλωσης ανέλαβε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Πετούσης.

Προσκεκλημένοι μάλιστα δεν θα είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές των Μικτών Ομάδων Νέων και Παίδων της ΕΠΣΗ αλλά και οι γονείς τους, που όλοι την χρονιά ήταν δίπλα στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, βοήθησαν την προσπάθεια και μάλιστα ταξίδεψαν και σε όλους τους αγώνες εκτός Ηρακλείου, δίνοντας την απαραίτητη στήριξη.

Επίσης οι χορηγοί της Ένωσης θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά και κατ’ αυτό τον τρόπο η ΕΠΣΗ και ο χορηγός της εκδήλωσης κ. Βαγγέλης Πετούσης επιφυλάσσουν το καλύτερο φινάλε για τους προπονητές, τα παιδιά των Μικτών Ομάδων και τους γονείς τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια