Η αποστολή της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ για το "Μάχης Κρήτης"

Ποδόσφαιρο
Η αποστολή της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ για το "Μάχης Κρήτης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκρότημα του Ηρακλείου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 17:00 την ΕΠΣ Ρεθύμνου στο «Πέτρος Βουζουνεράκης», την Κυριακή οι τελικοί

Την τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση για την περίοδο 2018-19 θα δώσει το σαββατοκύριακο η δευτεραθλήτρια Ελλάδας Μικτή Νέων ΕΠΣΗ, συμμετέχοντας στο 35ο Παγκρήτιο Κύπελλο «Μάχης Κρήτης» που διεξάγεται στην Ιεράπετρα.

Το συγκρότημα του Ηρακλείου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 17:00 την ΕΠΣ Ρεθύμνου στο «Πέτρος Βουζουνεράκης» και ανάλογα το αποτέλεσμα, θα αγωνιστεί το Σάββατο είτε στο μικρό τελικό στις 11:00 είτε στον μεγάλο τελικό στις 13:00. Μετά την επιστροφή από το Βόλο, ο Γιάννης Χατζησεβαστός προγραμμάτισε προπόνηση την Τετάρτη στο γήπεδο του ΕΓΟΗ και σήμερα ανακοίνωσε την αποστολή για την Ιεράπετρα, την οποία αποτελούν οι:

ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Ν. ΜΙΝΩΙΚΗΣ

Τσατσάκης

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

Η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ θα συγκεντρωθεί το πρωί του Σαββάτου στις 08:30 στα γραφεία της ΕΠΣΗ και στις 09:00 θα αναχωρήσει με πούλμαν για την Ιεράπετρα. Εκεί θα καταλύσει σε ξενοδοχείο, όπως έχει κανονιστεί από την διοργανώτρια ΕΠΣ Λασιθίου. Η επιστροφή στο Ηράκλειο θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής μετά τους τελικούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News