Τοπικό

Μέσα σε άριστο κλίμα οι εκλογές στη Δαμάστα

Ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης χαιρέτισε την μεγάλη διάθεση για συμμετοχή στο Δ.Σ.

Μέσα σε άριστο και οικογενειακό κλίμα και την απαιτούμενη απαρτία πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Δαμάστας παρουσία πολλών συγχωριανών και αρκετών φίλων του σωματείου.

Μετά το καλωσόρισμα, ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός και παρουσίαση των πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ., αφού ολοκληρώθηκε η θητεία του και στην συνέχεια έγινε αναλυτική παρουσίαση των πλάνων που υπάρχουν για τα επόμενα χρόνια τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στις υποδομές και τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Στο σημείο αυτό παρουσιάστηκε και ο Νέος Τεχνικός Διευθυντής, Γιάννης Νικηφόρος.

Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν για την εκλογή του νέου Δ.Σ., εκτός από τα παλαιά μέλη, υπήρξε μεγάλη επιθυμία από τους παρευρισκομένους και των δύο φύλων για να συμμετέχουν σε αυτό.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης χαιρέτισε την μεγάλη διάθεση για συμμετοχή στο ΔΣ και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι όλοι μαζί θα οδηγήσουν το σωματείο σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Αποφασίστηκε την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:00 στον ίδιο χώρο (Πολιτιστικό Κέντρο Δαμάστας) να γίνει η συνεδρίαση για την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. και κατανομή των νέων αρμοδιοτήτων και καθηκόντων.

Επίσης στην συνάντηση αυτή θα μπορούν να παραβρεθούν και όποιοι συγχωριανοί και φίλοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην νέα προσπάθεια και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην χθεσινή συνέλευση.

Τέλος το απερχόμενο Δ.Σ. του Α. Ο. Δαμάστας συγχαίρει τη Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ για την εξαιρετική παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια