Tζώρτζογλου: Είναι πρωταθλητές της καρδιάς μας

Ποδόσφαιρο
Tζώρτζογλου: Είναι πρωταθλητές της καρδιάς μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ απένειμε τα εύσημα και στις δύο Μικτές Νέων για τον ιστορικό τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος…

Τα εύσημα στις Μικτές ομάδες Νέων Ηρακλείου και Χανίων απένειμε με δήλωση του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου κάνοντας λόγο για έναν τελικό από τους κορυφαίους στην ιστορία του κρητικού ποδοσφαίρου.

Όπως επεσήμανε ο ισχυρός άντρας της Ένωσης του Ηρακλείου και οι δύο ομάδες εξέπεμψαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό με την παρουσία τους ενώ ευχαρίστησε την ομάδα του Ηρακλείου, τονίζοντας μάλιστα ότι «είναι οι πρωταθλητές της καρδιάς μας».

Αναλυτικότερα:

"Ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης αλλά και όλης της Ελλάδας παρακολούθησε το βράδυ του Σαββάτου έναν από τους κορυφαίους αγώνες στην ιστορία του κρητικού ποδοσφαίρου.

Για πρώτη φορά δυο Μικτές Ομάδες του νησιού, τα συγκροτήματα Κ16 της ΕΠΣ Ηρακλείου και της ΕΠΣ Χανίων αγωνίστηκαν μαζί σε έναν τελικό και έδειξαν ότι το κρητικό ποδόσφαιρο έχει λαμπρό μέλλον.

Μπράβο σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για τα θετικά μηνύματα και τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που εξέπεμψαν. Συγχαρητήρια στα παιδιά των Χανίων για τη νίκη τους αλλά κι ένα τεράστιο μπράβο κι ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά του Ηρακλείου.

Μπορεί να μην πήραν το πρωτάθλημα αλλά με τη συνολική τους εικόνα και προσπάθεια είναι για εμάς πρωταθλητές στις καρδιές μας. Είναι πρωταθλητές σε ήθος και αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς τους, στις ομάδες τους και στους προπονητές τους για την διαπαιδαγώγηση και την εκπαίδευσή τους. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα διαπρέψουν είτε ως ποδοσφαιριστές είτε σε ότι επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News