Γιάννης Κουράκης: Συγχαρητήρια στα συγκροτήματα του Ηρακλείου που είναι στην ποδοσφαιρική ελίτ

Ποδόσφαιρο
Γιάννης Κουράκης: Συγχαρητήρια στα συγκροτήματα του Ηρακλείου που είναι στην ποδοσφαιρική ελίτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου απένειμε τα εύσημα στη Μικτή Νέων για την πρόκριση της στον τελικό …

Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο 3.7.5.» Γιάννης Κουράκης στην Μικτή Ομάδα Νέων της ΕΠΣΗ για την πρόκριση της στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, τονίζοντας ότι με την επιτυχία τους τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της ΕΠΣΗ κατατάσσουν το Ηράκλειο στην ποδοσφαιρική ελίτ της Ελλάδας».

Αναλυτικότερα:

«Το μέλλον του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου μας έκανε σήμερα υπερήφανους, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ (Κ16) προκρίθηκε στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, κερδίζοντας στα πέναλτι την Μικτή Ομάδα των Σερρών.

Μάλιστα, ο τελικός θα είναι κρητικός, αφού αντίπαλος της Μικτής Ηρακλείου θα είναι η Μικτή Χανίων και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές από την ΕΠΣΗ και κατ’ επέκταση από όλα τα σωματεία του νομού αλλά και η οργάνωση που διέπει τις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ επιβεβαιώθηκαν για άλλη μία χρονιά.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, στον προπονητή Γιάννη Χατζησεβαστό και όλους τους ποδοσφαιριστές και ασφαλώς στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τους συνεργάτες του, γιατί έχουν κατατάξει τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Ηρακλείου στην ποδοσφαιρική ελίτ της Ελλάδας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News