Κρητικός τελικός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μικτών, πρόκριση για Ηράκλειο και Χανιά!

Ποδόσφαιρο
Κρητικός τελικός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μικτών, πρόκριση για Ηράκλειο και Χανιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη πρόκριση για την ομάδα της ΕΠΣΗ, που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό με την ΕΠΣ Χανίων

Μετά από ένα ημιτελικό… θρίλερ που κρίθηκε στα πέναλτι, η Μικτή Νέων του Ηρακλείου πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, νικώντας 4-2 τις Σέρρες στη «ρώσικη ρουλέτα».

Ο μεγάλος τελικός του Σαββάτου είναι κρητική υπόθεση, αφού την πρόκριση στον άλλο ημιτελικό πήραν τα Χανιά, επικρατώντας της Αχαΐας επίσης στη διαδικασία των πέναλτι (4-2). 

Η κανονική διάρκεια του αγώνα (διάρκειας 80 λεπτών) βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με το Ηράκλειο να έχει πάντως την υπεροχή και τις πιο κλασσικές ευκαιρίες (με κορυφαία το δοκάρι του Αναστασιάδη).

Οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χατζησεβαστού δεν πτοήθηκαν και πήγαν με αποφασιστικότητα στη διαδικασία των πέναλτι, όπου αποδόθηκε... δικαιοσύνη και πήραν το "εισιτήριο" για τον τελικό. 

Η διαδικασία των πέναλτι:

Ζηδιανάκης 1-0

Τριανταφύλλου άουτ

Βασιλάκης άουτ

Γκουτίδης απόκρουση Ψιμόπουλου

Ματαλλιωτάκης 2-0

Τσιφούτης 2-1

Ψιμόπουλος 3-1

Μασκανάκης 3-2

Τσαμαντιώτης 4-2

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ (Θανάσης Τερζής): Κουγιουμτζόπουλος, Φακής, Βεντούζης (80' Ζαγγελίδης), Αδαμίδης, Κρουσταλλής, Πούλιος (76' Καρατλίδης), Νταλίπ (76' Τσιφούτης), Τριανταφύλλου, Σοφιανός (52' Ζιάκας), Γκουτίδης, Αρναούτογλου (52' Μασκανάκης).

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος, Κόκας, Γωνιωτάκης, Ματαλιωτάκης, Βασιλάκης, Λιανέρης, Τσακόνι, Αναστασιάδης (63' Τσαμαντιώτης), Ζηδιανάκης, Θεοδωράκης (73' Ανδρουλάκης). 

Στα πέναλτι και τα Χανιά

Με σκορ επίσης 4-2 στα πέναλτι επικράτησαν και τα Χανιά της Αχαϊας μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας του δεύτερου ημιτελικού. Ο τερματοφύλακας Ζαχαράκης απέκρουσε δύο εκτελέσεις πέναλτι και αναδείχτηκε ουσιαστικά στον ήρωα της σημερινής αναμέτρησης.

Τα Χανιά προηγήθηκαν λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με γκολ του Αθανασάκη ( 1-0). Η Αχαΐα ισοφάρισε σε 1-1 στο 70' και το ματς οδηγήθηκε στη ρωσική ρουλέτα των πέναλτι, με τα Χανιά να είναι πιο εύστοχα και να πέρνουν την μεγάλη πρόκριση που θα γίνει το Σάββατο στις 7:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Η διαδικασία των πέναλτι για την ΕΠΣΧανίων:

1-0 Αθανασάκης

Ζαχαράκης απόκρουση

2-0 Πατελάκης

Αχαΐα 2-1

Αποστολάκης απόκρουση Αγγελόπουλου

Αχαΐα 2-2

3-2 Σελάμης

Ζαχαράκης απόκρουση

4-2 Μυφτάρι

ΕΠΣ Αχαΐας (Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος): Αγγελόπουλος, Δελδήμος, Στασινόπουλος, Μικές, Γεωργίου, Ψαθογιαννάκης, Φλωράτος, Σουγλέρης, Σαμαντάς, Γκολφίνος

ΕΠΣ Χανίων (Γιώργος Ριτζάκης): Ζαχαράκης, Νικολιουδάκης, Φανδριδάκης, Πατελάκης, Ταγιάρι (71' Αποστολάκης), Μυφτάρι, Αθανασάκης, Γκολόση, Κρεμασμενάκης (60' Τριφύλλης), Μπερικάκης (70' Πρωτοπαπαδάκης), Σελάμης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News