Στη “μάχη” για τον τελικό οι Μικτές Ηρακλείου και Χανίων

Ποδόσφαιρο
Στη “μάχη” για τον τελικό οι Μικτές Ηρακλείου και Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει στις 13:00 τις Σέρρες ενώ των Χανίων την Αχαΐα…

Έφτασε η στιγμή για τον μεγάλο ημιτελικό της Μικτής Νέων του Ηρακλείου, στο Final-4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, που διεξάγεται στον Βόλο.

Η ομάδα της ΕΠΣΗ αντιμετωπίζει σήμερα στις 13:00, την αντίστοιχη των Σερρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ την ίδια ώρα οι Νέοι της ΕΠΣ Χανίων αντιμετωπίζουν την Αχαΐα στον άλλο ημιτελικό (γήπεδο Νεάπολης).

Η αποστολή της Μικτής του Ηρακλείου βρίσκεται από τη Δευτέρα στη θεσσαλική πόλη και όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο ενωσιακός προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός, κατά την αναχώρηση της αποστολής είχε τονίσει : «Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης. Από το καλοκαίρι προετοιμαζόμαστε για αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Ελπίζουμε ότι το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, μετά τις ευχές για το Πάσχα, ανέφερε: «Είναι μια μεγάλη στιγμή για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου και τις υποδομές. Αυτά τα παιδιά έφεραν τη Μικτή της ΕΠΣΗ στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και όλοι ελπίζουμε το Σάββατο να φέρουν το τρόπαιο στο Ηράκλειο».

Την αισιοδοξία του εξέφρασε και ο υπεύθυνος Μικτών ομάδων της ηρακλειώτης Ένωσης, Βαγγέλης Παπαγγελής, ενώ οι ποδοσφαιριστές Νίκος Ψιμόπουλος, Βαγγέλης Ζηδιανάκης και Γιώργος Γωνιωτάκης τόνισαν ότι μετά από τρεις συνεχόμενους τελικούς έφτασε η στιγμή να σηκώσουν την... κούπα.

Στην αποστολή της ΕΠΣΗ μετέχουν συνολικά 20 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής: Τσαμαντιώτης, Αναστασιάδης, Θεοδωράκης, Κόκκας, Τσακόνι, Ματαλλιωτάκης, Χαλκιαδάκης, Ανδρουλάκης (Κανάρια), Γωνιωτάκης (Ερμής Ατσαλένιου), Ψιμόπουλος (Νέοι Εργοτέλη), Τρουλλινός, Σταυρουλάκης (Νέοι Μινωικής), Καρδουλάκης (Ηρόδοτος), Ζηδιανάκης, Παχάκης, Μαρκατάτος, Λιανέρης (Λίντο), Ιατράκης (Ασίτες), Κουτεντάκης (ΑΟΤ) και Βασιλάκης (Κεραυνός).

Την 20μελή αποστολή της ΕΠΣΧ (προπονητής: Γιώργος Ριτζάκης) αποτελούν οι: Γιάννης Αθανασάκης, Μανώλης Ανδρουλάκης, Βαγγέλης Αποστολάκης, Ματέο Γκολόση, Γιάννης Ζαχαράκης, Χρήστος Δάλλας, Γιάννης Κουτσοκολάκης, Μάρκος Κρεμασμενάκης, Γιάννης Λεουνάκης, Μιχάλης Μπερικάκης, Αλέξανδρος Μπιτζανάκης, Κλέιντι Μυφτάρι, Γιώργος Νικολιουδάκης, Βαγγέλης Πατελάκης, Γιάννης Πόντα, Νίκος Πρωτοπαπαδάκης, Γιώργος Σελάμης, Κωστίκας Ταγιάρι, Φώτης Τριφύλλης, Νίκος Φανδριδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News