Τοπικό

Σκέψεις μετακόμισης στο Ηράκλειο για τον Ερμή Ζωνιανών!

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Ρεθύμνου με αιχμές για ΕΠΣΡ, διαιτησία και σωματεία

Στα γραφεία της ΕΠΣ Ρεθυμνου κατατέθηκαν τα δελτία του Ερμή Ζωνιανών καθώς σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης η ομάδα αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Ρεθύμνου. Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος Δημήτρης Σφακιανάκης ανέφερε τον λόγο της κακής και άνισης αντιμετώπισης σε σχέση με τα σωματεία της πόλης του Ρεθύμνου από την ΕΠΣΡ απέναντι στην ομάδα μας, αλλά και από τη διαιτησία που ακολουθεί τον ίδιο δρόμο. Συμπαρασύροντας και τα Δ.Σ των ομάδων της πόλης στοχοποιώντας μας για άλλη μια φορά άδικα, αρνούμενοι να δεχτούμε τον πόλεμο και τις συνεχείς σφαγές που έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα μας αλλά και στην τοπική κοινωνία, πρότεινε άμεσα την αποχώρηση από το πρωτάθλημα και τη διάλυση του διοικητικού συμβουλίου. Μετά το πέρας της συζήτησης το Δ.Σ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ -ότι παραιτείται σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και αποχωρεί από το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν 2018-2019».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα Ζωνιανά σκέφτονται να ακολουθήσουν τον δρόμο του Αετού Ανωγείων και να ζητήσουν να μετακομίσουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηρακλείου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια