Ο ΠΟΑ συμβάλει σ’ έναν τελικό γιορτή!

Ποδόσφαιρο
Ο ΠΟΑ συμβάλει σ’ έναν τελικό γιορτή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποίηση στο Ατσαλένιο και αποδοχή της πρότασης για να αγωνιστούν στον τελικό και οι τιμωρημένοι

Επίσημη θέση εξέφρασε ο ΠΟΑ για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του ότι από την ΕΠΣΗ κυριαρχούν τα μηνύματα ποδοσφαιρικού ήθους και πολιτισμού για την διοργάνωση εντός τελικού που θα αποτελέσει γιορτή για την Κρήτη. Μάλιστα, η διοίκηση του ΠΟΑ αποδέχθηκε την πρόταση της ΕΠΣΗ ώστε να αγωνιστούν στον τελικό και οι τιμωρημένοι, δίνοντας αυτό το δικαίωμα στην ομάδα του Ρωμανού καθώς από πλευράς ΠΟΑ δεν υπάρχει τιμωρημένος παίκτης. Η ανακοίνωση του ΠΟΑ αναφέρει τα εξής:

«Έγινε σήμερα (Παρασκευή) συνάντηση των δύο φιναλίστ με την ΕΠΣΗ ενόψει του τελικού της Μ.Τετάρτης στις Αρχάνες.

Ο ΠΟΑ εκφράζει τη μεγάλη του ικανοποίηση για το γεγονός ότι η Ένωση συντάσσεται με εμάς αναφορικά με το ποδοσφαιρικό ήθος και πολιτισμό και ακριβώς με αυτά τα δύο στοιχεία θέλει να διοργανώσει ένα τελικό που θα αποτελέσει γιορτή για την Κρήτη, το τοπικό ποδόσφαιρο και τους φιλάθλους της.

Πάνω σε αυτό το κλίμα, ο ΠΟΑ αποδέχθηκε την πρόταση της ΕΠΣΗ να έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και οι τιμωρημένοι.

Για εμάς εδώ στο Ατσαλένιο ο τελικός δεν είναι απλά ένα παιχνίδι που κρίνει τίτλο. Είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, ομάδες και φορείς. Θα είναι μία σπουδαία βραδιά για τον κόσμο και το τοπικό ποδόσφαιρο γι' αυτό είναι υποχρέωση όλων να βοηθήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ θα ετοιμάσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Επίσης, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

*Ώρα έναρξης τελικού στις 17:30

*Τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ομάδα του Ρωμανού».

Στην σύσκεψη που έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα από τον Ρωμανό έδωσαν το παρών οι κ.κ. Γιώργος Τζώρτζης (πρόεδρος), Νίκος Τραβαγιάκης (γεν. γραμματέας), Σταύρος Σφακιανάκης (μέλος) και από τον ΠΟΑ οι κ.κ. Γιώργος Λυπάκης (υπ. δημοσίων σχέσεων) και Φίλιππος Ρουμπάκης (γεν. αρχηγός). Το παρών από την ΕΠΣΗ έδωσε ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου και σύσσωμη η Επιτροπή Κυπέλλου, ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Πετούσης, ο αντιπρόεδρος κ. Μανόλης Μαθιουδάκης και το μέλος κ. Μαρίνα Τριλυράκη-Καλομοιράκη.

Επίσης έγινε ενημέρωση για τα εισιτήρια, την προσέλευση, το τελετουργικό, τις απονομές, όπως και για το επίσημο δείπνο του τελικού, που θα γίνει την Μεγ.Δευτέρα στην ταβέρνα «Σπιτικό» στις Αρχάνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News