Οριστικό: Πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α1 ΕΠΣΗ!

Ποδόσφαιρο
Οριστικό: Πλέι οφ και πλέι άουτ στην Α1 ΕΠΣΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναρπαστικό φινάλε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και οι μάχες συνεχίζονται για άνοδο και παραμονή.

Η 30η αγωνιστική έγινε σήμερα στην Α1 ΕΠΣΗ με το φινάλε να είναι συναρπαστικό και «κλείδωσαν» τόσο τα πλέι οφ για τον τίτλο, όσο και τα πλέι άουτ για την 3η ομάδα που θα ακολουθήσει ΑΟΤ και Γόρτυνα στην Α2 Κατηγορία.

Ο Ζαρός νίκησε 6-1 τη Φαιστό και ο ΠΑΟΚ με 3-1 τη Τριτωνία, παρέμειναν οι 5 βαθμοί της μεταξύ τους διαφοράς και «κλείδωσαν» τα πλέι οφ, με τον Πόρο που ακολουθεί στην 3η θέση να επικρατεί χωρίς άγχος με 4-0 της Τυλίσου.

Ωστόσο η ανατροπή έγινε στην 4η θέση, με τον Αλμυρό να ισοβαθμεί με τον ΠΑΝΟΜ, η ομάδα του Γαζίου να είναι καλύτερη στην ισοβαθμία (δύο νίκες με 0-1 και 3-1) και να είναι αυτή που θα παίξει στα πλέι οφ αντί της ομάδας των Μαλίων, μαζί με Ζαρό, ΠΑΟ Κρουσώνα και Πόρο. Μάλιστα στην διαδικασία των πλέι οφ ο Ζαρός μπαίνει με 7 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ με 3, ο Πόρος με 2 και ο Αλμυρός με 0.

Όσον αφορά τα πλέι άουτ, παρότι η Αγ.Βαρβάρα ηττήθηκε με 2-1 στη Γόρτυνα, είδε και τις τρεις ομάδες πιο πάνω της (Τύλισο, Τριτωνία και Φαιστό) να γνωρίζουν επίσης ήττες. Έτσι δεν υπήρξε καμία ανατροπή και έτσι αυτές οι τέσσερις ομάδες από την 11η έως την 14η θέση εμπλέκονται στα πλέι άουτ και μπαίνουν στη διαδικασία με την εξής βαθμολογία: Η Τριτωνία, η Τύλισος και η Φαιστός έχουν από 1 βαθμό και η Αγ.Βαρβάρα χωρίς βαθμό, με την κατάσταση ασφαλώς να είναι πολύ ρευστή για την ομάδα που θα υποβιβαστεί από τα πλέι αουτ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (30η)

ΜΙΝΩΙΚΗ-ΜΟΙΡΕΣ          3-2

ΠΟΡΟΣ-ΤΥΛΙΣΟΣ            4-0

ΑΟΤ-ΑΛΜΥΡΟΣ               0-2

ΖΑΡΟΣ-ΦΑΙΣΤΟΣ            6-1

ΠΑΟΚ-ΤΡΙΤΩΝΙΑ              3-1

ΡΩΜΑΝΟΣ-ΑΕΚ               1-1

ΓΟΡΤΥΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ    2-1

ΠΑΝΟΜ-ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ    3-3

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΖΑΡΟΣ

Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ

ΠΟΡΟΣ

ΑΛΜΥΡΟΣ

ΠΑΝΟΜ

ΡΩΜΑΝΟΣ

Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ

ΜΙΝΩΙΚΗ

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ

ΜΟΙΡΕΣ

ΤΡΙΤΩΝΙΑ

ΤΥΛΙΣΟΣ

ΦΑΙΣΤΟΣ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΓΟΡΤΥΣ

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News