Αποκλεισμός για τη Μικτή Παίδων της ΕΠΣΗ, ήττα 0-1 από τον Πειραιά!

Ποδόσφαιρο
Αποκλεισμός για τη Μικτή Παίδων της ΕΠΣΗ, ήττα 0-1 από τον Πειραιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ηρακλείου έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά στάθηκαν άτυχοι

Ολοκληρώθηκε το… ταξίδι της Μικτής Παίδων του Ηρακλείου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, καθώς ηττήθηκε σήμερα στις Μουρνιές από τον Πειραιά με 0-1.

Έτσι, αποκλείστηκε από το Final-4 του Βόλου, παρά την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αντώνη Φραγκάκη.

Το Ηράκλειο ξεκίνησε πιο δυναμικά και απείλησε την αντίπαλη εστία, όμως ο Πειραιάς πήρε το προβάδισμα στο 18’ με εύστο πέναλτι του Αθανασίου που κέρδισε ο ίδιος.

Στο 20’ η κεφαλιά του Ρολάκη πέρασε άουτ, ενώ λίγο αργότερο ο τερματοφύλακας Κλάδος απέκρουσε το σουτ του Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κλάδος και πάλι είπε «όχι» στον Διαμαντόπουλο σε τετ-α-τετ, ενώ το τελευταίο 20λεπτο άνηκε στην ομάδα του Ηρακλείου που τα έδωσε όλα για την ισοφάριση.

Πολύ καλή στιγμή είχε ο Κοντάκης, ενώ τρία λεπτά πριν το τέλος (67’) χάθηκε μεγάλη χαμένη ευκαιρία, όταν αρχικά αποκρούστηκε το σουτ του Πακιουφάκη και στην επαναφορά ο Καλαϊτζάκης πλάσαρε άουτ.

Έτσι, το τελικό 0-1 έδωσε την πρόκριση στους Παίδες της ΕΠΣ Πειραιά.

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Κλάδος, Κρασανάκης (66' Μερκουλίδης), Σαντοριναίος, Ρολάκης (66' Πακιουφάκης), Κώτης, Ζαχαριουδάκης, Κοντάκης, Καρανδινός, Κακουλάκης (47' Κουτσουπιάς), Ντίσα (47' Ρασούλης), Διβάνης (36' Καλαϊτζάκης).

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Γιοβανίδης, Νίνος, Χουρδάκης, Βαμβακάς, Γκλέτσος, Κόρπης, Διαμαντόπουλος, Παπαδόπουλος, Αθανασίου, Σταράκης, Βάρσος (45' Δρόσος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News