Τοπικό

Συγχαρητήρια Δαμάστας και Παπαδάκη για την πρόκριση της Μικτής Νέων

Ανακοίνωση για την επικράτηση στο ματς με τα Δωδεκάνησα

Η Δαμάστα και ο πρόεδρος της, Αντώνης Παπαδάκης εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη Μικτή Νέων μετά τη σημερινή πρόκριση.

Ο χορηγός των Μικτών ομάδων, στάθηκε κυρίως στην περηφάνια που χάρισαν σε όλους οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλείου.

Αναλυτικά: «Ο ΑΟ Δαμάστας και ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης, που τυγχάνει να είναι και χορηγός των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ, υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά τα ευχάριστα νέα από το γήπεδο της Βάρης και την πρόκριση της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ για ακόμη μία χρονιά στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Τα παιδιά της Μικτής έκαναν για άλλη μία χρονιά υπερήφανο το ποδόσφαιρου του νομού Ηρακλείου και εμείς τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους και τους ευχόμαστε να κατακτήσουν φέτος το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Επίσης ευχόμαστε το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο να πανηγυρίσει άλλη μία ανάλογη πρόκριση την επόμενη Τετάρτη για την Μικτή Παίδων με αντίπαλο την ΕΠΣ Πειραιά και καλούμε το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει τα παιδιά στον αγώνα που θα γίνει στα Χανιά».

Σχόλια