Μεγάλη νίκη πρόκριση και για τη Μικτή Παίδων Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο
Μεγάλη νίκη πρόκριση και για τη Μικτή Παίδων Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε με 1-0 την ομάδα της Μεσσηνίας και συνεχίζει όπως και η Μικτή Νέων στους "8"

Η ΕΠΣ Ηρακλείου πανηγυρίζει σήμερα άλλη μια μεγάλη πρόκριση!

Η Μικτή Παίδων Ηρακλείου κέρδισε με 1-0 την ομάδα της Μεσσηνίας και θα συνεχίσει στα προημιτελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομαδων και η επιτυχία αυτή ήρθε να προστεθεί στην μεγάλη πρόκριση που πανηγύρισε την περασμένη Τετάρτη η Μικτή Νέων. 

Το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο της Βάρης δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ο δυνατός αέρας που φυσούσε από το πρωί στην περιοχή, δυσκόλεψε ιδιαίτερα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και δεν επέτρεψε να γίνουν πολλές φάσεις. 

Στο 11΄ο Κακουλάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος το Ηράκλειο μπήκε αποφασισμένο, προσέχοντας και την άμυνά του και στο 55΄σε υποδειγματική αντεπίθεση ο Κοντάκης με πλασέ πέτυχε το γκολ που έμεινε ως το τέλος...

Ηράκλειο: Δροσατάκης, Κρασανάκης, Σαντοριναίος, Γεωργακάκης, Κώτης, Καραντινός, Καλαϊτζάκης (41΄Κουτσουπιάς), Ζαχαριουδάκης, Ντίσα (61΄Πακιουφάκης), Κακουλάκης (68΄Γωνιακάκης), Κοντάκης.

*Η κλήρωση για τη συνέχεια και των Νέων και των Παίδων θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 το πρωί και την ΕΠΣΗ θα εκπροσωπήσει ο α΄αντιπρόεδρος Γιώργος Πλούταρχος Κουτεντάκης...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News