Παίρνει τη… σκυτάλη για πρόκριση η Μικτή Παίδων του Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο
Παίρνει τη… σκυτάλη για πρόκριση η Μικτή Παίδων του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα στις 14:30 ο νοκ-άουτ αγώνας με τη Μεσσηνία στη Βάρη

Η Μικτή Παίδων του Ηρακλείου παίρνει σήμερα τη... σκυτάλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, με τη νοκ-άουτ αναμέτρηση κόντρα στη Μεσσηνία για τη φάση των “16”.

Μετά τους Νέους, και οι Παίδες θέλουν με τη σειρά τους το... εισιτήριο για τα προημιτελικά και είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% σήμερα στο γήπεδο της Βάρης.

Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 2:30 το μεσημέρι, ενώ οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Φραγκάκη είναι σε ετοιμότητα.

Στόχος, λοιπόν, είναι να γίνει το “2 στα 2” στις προκρίσεις και υπάρχει αισιοδοξία για την επίτευξή του. Οι Παίδες της ΕΠΣΗ έδειξαν στη φάση των ομίλων ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε αγώνες υψηλών απαιτήσεων, διαθέτοντας λύσεις και ποιότητα. Μέσα από τα παιχνίδια είχαν συνεχή βελτίωση, ενώ φυσικά απέκτησαν και την απαιτούμενη “χημεία” ως σύνολο.

Ο ενωσιακός προπονητής από την πλευρά του έχει συλλέξει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον σημερινό αντίπαλο. Η Μεσσηνία κατέκτησε το πρωτάθλημα στον όμιλό της με εντυπωσιακά στατιστικά (28 γκολ ενεργητικό και μόλις 2 παθητικό). Στο νοκ-άουτ παιχνίδι με την Κόρινθο δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση, που κρίθηκε τελικά στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Αντώνης Φραγκάκης τόνισε στη “Νέα Κρήτη” για τη σημερινή αναμέτρηση του Ηρακλείου με τη Μεσσηνία: «Είμαστε αισιόδοξοι για την πρόκριση. Όλα κύλησαν ομαλά για την αποστολή και τα παιδιά έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα. Αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε μία ακόμη πρόκριση στο γήπεδο της Βάρης, όπως και με τους Νέους την προηγούμενη εβδομάδα».

Ο ενωσιακός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ τη 18μελή αποστολή απαρτίζουν οι Δροσατάκης, Κρασανάκης, Ντίσα, Καλαϊτζάκης Δ. (Εργοτέλης), Μερκουλίδης, Κώττης, Κακουλάκης (Παναθηναϊκός), Σαντοριναίος, Καλαφάτης, Κοντάκης (ΠΟΑ), Καρανδινός, Ζηδιανάκης, Γεωργακάκης, Ρολάκης (Λίντο), Γωνιανάκης, Πακιουφάκης, Κουτσουπιάς (ΟΦΗ) και Ζαχαριουδάκης Σπ. (Α.Ο. Τυμπακίου).

Υπεύθυνος αποστολής είναι το μέλος της επιτροπής Μικτών ομάδων Βαγγέλης Αποστολάκης, ενώ τους παίκτες συνοδεύει και ο προπονητής των Νέων Γιάννης Χατζησεβαστός.

Σήμερα κοντά στην προσπάθεια της Μικτής Παίδων αναμένεται να βρεθεί και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, μαζί με τον αντιπρόεδρο Πλούταρχο Κουτεντάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News