ΠΑΟ Κρουσώνα: «Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα»

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟ Κρουσώνα: «Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι λένε στον Κρουσώνα μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για τη συνέχιση του αγώνα με τη Γόρτυνα

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση χθες το βράδυ, με την εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα ΠΑΟΚ-Γόρτυς, αποφάσισε να συνεχιστεί ο αγώνας από το σημείο που είχε διακοπεί.

Στον Κρουσώνα αισθάνονται δικαιωμένοι από αυτή την απόφαση, τονίζοντας σε ανακοίνωσή τους:

«To σωματείο του ΠΑΟ Κρουσώνα χαιρετίζει με ικανοποίηση της απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Η απόφαση αυτή αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για το σωματείο, για όλους εμάς καθώς και την κοινωνία του Κρουσώνα.

Ήμασταν…είμαστε… και θα είμαστε πάντα αντίθετοι σε κάθε ενέργεια, η οποία θα διαταράσσει τις θεμελιώδεις αρχές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τις ευγενούς άμιλλας καθώς και του ευ αγωνίζεσθε.

Χωρίς ουδεμία περαιτέρω διάθεση να συνεχίσουμε την όποια αντιπαράθεση, δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι αγώνες και τα πρωταθλήματα κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και μόνον εκεί.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα της Δαμάστας, προσωπικά τον κύριο Αντώνη Παπαδάκη, την ομάδα του Αλμυρού, τον Μαραθώνα, την Αγία Βαρβάρα, τον Άγιο Δημήτριο, τον ΟΦΑΜ, το Άλογο Μαλεβιζίου, τα σωματεία και τους παράγοντες που αθόρυβα από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Ιάσωνα Παπαστεφανάκη και τους συνεργάτες του για τον επαγγελματισμό και την προσφορά στην θετική έκβαση της υπόθεσής μας.

Με τιμή

Δ.Σ. ΠΑΟ Κρουσώνα»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News