Τοπικό

Συνεχίζεται η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Γόρτυς

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ...

Από το χρονικό σημείο της διακοπής του θα συνεχιστεί ο αγώνας ΠΑΟΚ-Γόρτυς στον Κρουσώνα όπως ανακοίνωσε σήμερα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ.
Το παιχνίδι συγκεκριμένα θα συνεχιστεί με τη διεξαγωγή του β΄μέρους και ουσιαστικά ήταν μια απόφαση ανάλογη με αυτή που ανακοινώθηκε μέσα στην ημέρα για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, αφού και σε αυτή την περίπτωση ανακοινώθηκε τιμωρία του Παναθηναϊκού, αλλά το ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο θα συνεχιστεί κανονικά...
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ αναφέρει:
"Kύριε Πρόεδρε,
    Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 26/22.3.2019  επιβάλλεται η  κάτωθι ποινή : 
         Είχε κληθεί και απολογήθηκε το Δ.Σ. του σωματείου σας,  για  τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 17/3/2019 ΠΑΟΚ - ΓΟΡΤΥΣ.
Από τα αναγραφόμενα στο Φ.Α., την έκθεση του παρατηρητή, την προφορική εξέταση των μαρτύρων και τις ιατρικές γνωματεύσεις του γιατρού του αγώνα, προκύπτει ότι η εκτίμηση της σοβαρότητας της σωματικής βλάβης του ποδοσφαιριστή της Γόρτυς,  είναι εντελώς ελαφριά, ώστε να μην απαιτείται η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για την αντιμετώπιση της.
Ως εκ τούτου η Πειθαρχική Επιτροπή  ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ τα παρακάτω : 
Στο σωματείο ΠΑΟΚ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ τιμωρία της έδρας του για ΜΙΑ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. 
 Στο σωματείο, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ χρηματικό πρόστιμο 200 €.
Διατάσσει να επαναοριστεί ο αγώνας που διεξήχθη στις 17/3/2019 και ώρα 15.30, μεταξύ ΠΑΟΚ – ΓΟΡΤΥΣ  και να συνεχιστεί από το χρονικό σημείο της διακοπής του. 
Κατ’ εφαρμογή των άρθρων : 
21, παρ. 2 εδάφιο β του ΚΑΠ
15, παρ. 5 εδάφιο β του Πειθ. Κώδικα
15, παρ. 6 εδάφιο α, γ  του Πειθ. Κώδικα"

Σχόλια