Τοπικό

Η γιορτή των παιδιών από την ΕΠΣΗ στο Παγκρήτιο Στάδιο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή λήξης στο 8ο Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣΗ - Περιφέρειας Κρήτης

Μια ηλιόλουστη Κυριακή σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο, έγινε ακόμα πιο όμορφη με τα χαμόγελα των μικρών παιδιών, του μέλλοντος του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.
Λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση των αγώνων στο 8ο Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣΗ-Περιφέρειας Κρήτης, ήρθε η ώρα της γιορτής, των απονομών, των μεταλλίων και της χαράς.

Η ΕΠΣΗ διοργάνωσε την τελετή λήξης, σε μια όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά, στις ομάδες που συμμετείχαν και στους γονείς που στηρίζουν κάθε χρόνο το παιδικό ποδόσφαιρο.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές κ.κ. Λευτέρης Αυγενάκης και Μανόλης Συντιχάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο μέγας χορηγός της ΕΠΣΗ και των Μικτών Ομάδων κ. Αντώνης Παπαδάκης, οι Ηλίας Πουρσανίδης-Μανόλης Βογιατζάκης από την ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Σταύρος Λαμπράκης από την ΠΑΕ Εργοτέλης, οι Γεννάδιος Ξενοδόχοφ-Νίκος Αγγελούδης από την ΠΑΕ Ηρόδοτος και άλλοι φορείς.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελετή λήξης της «μικρής Ολυμπιάδας» όπως την χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος θεωρεί το Παιδικό Πρωτάθλημα ως μία από τις σημαντικότερες θεσμοθετημένες δράσεις επί θητείας του στη διοίκηση της ΕΠΣΗ.

Σχόλια