Νέα συνάντηση ΕΠΣΗ και ΤΕΙ Κρήτης για το ενωσιακό γήπεδο

Ποδόσφαιρο
Νέα συνάντηση ΕΠΣΗ και ΤΕΙ Κρήτης για το ενωσιακό γήπεδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προχωρούν οι διαδικασίες για το Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣΗ, το οποίο προορίζεται να γίνει σε χώρο που ανήκει στο ΤΕΙ Κρήτης.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου μέσω του προέδρου Νικολάου Τζώρτζογλου, του Προέδρου Ενωσιακού Γηπέδου Μανόλη Μαθιουδάκη, του Ταμία Βοζικάκη Γεώργιου και του Μελετητή Μηχανικού Κωστάκη Ιωάννη πραγματοποίησε νέα συνάντηση στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ παρουσία του αντιπρύτανη οικονομικών και ανάπτυξης καθηγητή Θ. Μανιού, του Προέδρου της επιτροπής διαχείρισης του Κλειστού Γυμναστηρίου του ιδρύματος καθηγητή Εμμ. Καραπιδάκη και του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών  κου Χαρ. Κουτρούλη.

Επιβεβαιώθηκε και πάλι η θέληση και των δύο πλευρών για στενή συνεργασία και συναξιοποίηση αθλητικών υποδομών που θα αναπτυχθούν στο Ίδρυμα και πιο συγκεκριμένα για το ενωσιακό γήπεδο που θα δημιουργηθεί εκεί.

Αποφασίστηκε ο οδικός χάρτης υλοποίησης των συγκεκριμένων Έργων και η διοίκηση του Ιδρύματος δεσμεύτηκε στην πρόσκληση της ΕΠΣ Ηρακλείου για κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων μόλις ωριμάσουν τα πρώτα βήματα της διαδικασίας.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Ηρακλείου «στηρίζει τη διαδικασία εξέλιξης του ΤΕΙ Κρήτης στο 3ο Πανεπιστήμιο του νησιού θεωρώντας ότι αυτό θα δημιουργήσει χώρο για ένα τμήμα επιστημών φυσικής αγωγής και αθλητισμού που τόσο χρειάζεται η Περιφέρεια μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News