Ημέρα προημιτελικών σε Ελιά και Δαμάστα

Ποδόσφαιρο
Ημέρα προημιτελικών σε Ελιά και Δαμάστα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 15:00 οι μάχες πρόκρισης στο Κύπελλο ΕΠΣΗ μεταξύ Ρωμανού-Πόρου και Δαμάστας-Μαραθώνα

Ημέρα με τεράστιο ενδιαφέρον στο Κύπελλο ΕΠΣΗ είναι η σημερινή με τους άλλους δύο προημιτελικούς σε Ελιά και Δαμάστα να συγκεντρώνουν τα βλέμματα.

Στις 15:00 ο Ρωμανός θα φιλοξενήσει τον Πόρο και την ίδια ώρα θα παίξουν Δαμάστα-Μαραθώνας και από τους νικητές από αυτά τα δύο ζευγάρια θα κλείσει η τετράδα της ημιτελικής φάσης.

Ήδη την πρόκριση στους «4» πήραν ο ΠΟΑ και η Γόρτυς, που απέκλεισαν την περασμένη Τετάρτη ΠΑΟΚ και Φαιστό αντίστοιχα. Επίσης σήμερα θα γίνει και ένα εξ' αναβολής παιχνίδι για την Γ' ΕΠΣΗ. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της ΕΠΣΗ:

Κύπελλο ΕΠΣΗ

Ώρα έναρξης 15:00: Ρωμανός-Πόρος (γηπ. Ελιάς): Βισκαδούρος Μ., Κώστας, Ζαφείρης *Δαμάστα-Μαραθώνας (γηπ. Δαμάστας): Μανδαλενάκης, Δασκαλάκης Α., Δασκαλάκης Ι.

Γ' ΕΠΣΗ

Ώρα έναρξης 15:30: Παναθηναϊκός-Νέοι Μοιρών (γηπ. Γ.Σκουρέλου): Σαμιωτάκης, Σταυράκης, Σίσκος.

Κληρώνει για Μικτές

Mετά από απόφαση της Υποεπιτροπής Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της 3ης φάσης των εν λόγω πρωταθλημάτων Κ-14 & Κ-16 θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14/03/2019 και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδί. Υπενθυμίζουμε ότι στην κλήρωση θα μπουν οι Μικτές Ηρακλείου και Χανίων σε Νέους (Κ16) και Παίδων (Κ14) που πέρασαν χωρίς αγώνα από την 2η φάση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News