Ποδοσφαιρικός πολιτισμός μεταξύ ΠΑΟΚ και ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Ποδοσφαιρικός πολιτισμός μεταξύ ΠΑΟΚ και ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώσεις σεβασμού, συγχαρητηρίων και ευχαριστιών μετά το παιχνίδι Κυπέλλου στον Κρουσώνα

Μπορεί το μεταξύ τους παιχνίδι Κυπέλλου να ήταν ένα συγκλονιστικό ντέρμπι που χαρακτηρίστηκε από τους περισσότερους και ως «πρόωρος τελικός», όμως το φινάλε αλλά και η επόμενη μέρα βρίσκουν τον ΠΑΟΚ και τον ΠΟΑ χωρίς ίχνος αντιπαλότητας, επιδεικνύοντας ποδοσφαιρικό πολιτισμό μεταξύ τους.

Άλλωστε αυτό φάνηκε και στο γήπεδο, με την τιμή στη μνήμη του Στράτου Γεωργιάδη από πλευράς ΠΑΟΚ και της Ελένης Καλομοίρη και του Αντώνη Κουτσογιαννάκη από πλευράς ΠΟΑ. Ο ΠΟΑ σε ανακοίνωσή του μετά το παιχνίδι ανέφερε τα εξής: «Η διοίκηση του ΠΟΑ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στη διοίκηση του ΠΑΟΚρουσώνα, για την άψογη φιλοξενία της αποστολής μας στον αγώνα της Τετάρτης. Ευχαριστούμε από καρδιάς και τους φιλάθλους για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που επέδειξαν στις εξέδρες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Κρουσώνα και να συνεχίσει να αναδεικνύει τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό».

Σε ανάλογο ύφος όμως είναι και η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, συγχαίροντας τον ΠΟΑ: «Παιδεία, πολιτισμός, αθλητισμός χωρίς μάταιες ανταρσίες και σκέψεις, να δεις και να δεχτείς τους ηγέτες ομάδων και να τους τιμάς. Αυτή είναι η παιδεία, αυτός είναι ο αθλητισμός, αυτός είναι ο πολιτισμός. Ο ΠΟΑ μας έδειξε χθες τι πρεσβεύει και τι υπηρετεί. Εκτός από μεγάλη ομάδα είναι και τεράστιο σχολείο. Φίλοι του ΠΟΑ, διοικούντες και αθλητές τα θερμά μας συγχαρητήρια!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News