Τοπικό

Μήνυμα επανάστασης για τον ΟΦΗ στην γιορτή της ΕΠΣΗ

Συσπείρωση από όλους τους φορείς και τα σωματεία κατά της αδικίας

Οι ραγδαίες εξελίξεις για τον ΟΦΗ-μετά την απόφαση από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ-βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής εκδήλωσης της ΕΠΣΗ στο νυχτερινό κέντρο "Αναδρομές".

Μέσα σε κλίμα απόλυτης συσπείρωσης οι τέσσερις πρόεδροι των Ενώσεων της Κρήτης-εκτός τον οικοδεσπότη Νίκο Τζώρτζογλου στην εκδήλωση βρέθηκαν και οι κ. Κωνσταντινίδης, Δασκαλομαρκάκης, Λουτσέτης με αντιπροσωπείες από Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι-ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης αλλά και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης αναφέρθηκαν στον ΟΦΗ και τόνισαν πως "όλοι ενωμένοι θα σταθούν δίπλα στην ομάδα της Κρήτης".

Αξίζει να τονίσουμε πως στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις όλων των ομιλητών Πρέπει να σημειωθεί πως η εκδήλωση είχε μεγάλο χορηγό τον πρόεδρο της Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη και την PWM MEDICAL ενώ ιδιαίτερες ήταν οι τιμές στην μνήμη και στην προσφορά ανθρώπων που δεν είναι πλέον στη ζωή, όπως στο δημοσιογράφο και ιδρυτή της εφημερίδας «Αθλητικό Ρεπορτάζ» Μανούσο Ζαχαριουδάκη και στους παράγοντες, Μανόλη Παγωμένο (Ποσειδώνας), Αντώνη Κουτσογιαννάκη (ΠΑΟΚ) και Γιώργο Μαρκατάτο (Αλμυρός).

Επίσης τιμήθηκαν ο ΠΑΝΟΜ και ο Μιχάλης Συσκάκης, ο πρώην διαιτητής Γιάννης Κουράκης, ο Μανόλης Παπαματθαιάκης ως προπονητής της χρονιάς, ο Μάρκος Κλουβιδάκης ως ψυχή των Μικτών Ομάδων, οι παλαίμαχοι Μανόλης Κεφαλογιάννης (Εργοτέλης-ΠΑΝΟΜ) και Γιάννης Σμαραγδάκης (Κόρακας), οι παλιοί παράγοντες Μανώλης Ανδριγιαννάκης (ΑΟΤ), Βασίλης Απλαδάς (Αλμυρός), Γιάννης Σερλιδάκης (Μαραθώνας), Γιώργος Μαυράκης (ΟΦΑ), ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής Αντώνης Κεφαλούκος και ο Δημήτρης Αποστολάκης για την «Κίτρινη Αποστολή».

Επίσης ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Πολεμαρχάκης ενημέρωσε ότι λόγω ίσως δεν μπορεί να παραστεί και έτσι η προγραμματισμένη τιμητική βράβευση στο πρόσωπό του θα γίνει σε μία προσεχή εκδήλωση της ΕΠΣΗ.

Σχόλια