Η απάντηση Κοντάκη για το «διαζύγιο» με Γόρτυνα

Ποδόσφαιρο
Η απάντηση Κοντάκη για το «διαζύγιο» με Γόρτυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καυστικός είναι στην απάντησή του για το «διαζύγιο» με την ομάδα της Γόρτυνας ο προπονητής Γιάννης Κοντάκης. Αφού ευχαριστεί τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στη συνέχεια αφήνει αιχμές για την ανακοίνωση που έβγαλε η ομάδα για τη λύση της συνεργασίας του, επισημαίνοντας ότι τον θίγει. Αναλυτικά η δήλωση Κοντάκη είναι:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα και στον νέο προπονητή της Γόρτυνας κ. Χαλκιαδάκη, καθώς και στους πρώην ποδοσφαιριστές μου να πετύχουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τον στόχο της παραμονής στην Α1 , ακόμη και αποφεύγοντας την διαδικασία των μπαράζ. Επίσης θα ήθελα ξεχωριστά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και βασικό χρηματοδότη της ομάδας, κ. ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗ, για την έμπρακτη και ειλικρινή υποστήριξη στο πρόσωπο μου και στη δουλειά μου εδώ και πολλά χρόνια. Να του ευχηθώ πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς δράσης του και να είναι πάντα καλά, υγιής και δυνατός! Για το τοπικό ποδόσφαιρο ο κ. ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ είναι ακατέργαστο διαμάντι!!!

Ακόμη ευχαριστώ προσωπικά τον άνθρωπο που εδώ και πολλά χρόνια πιστεύει σε μένα και στη δουλειά μου, παρόλο που συχνά οι απόψεις μας στο ποδόσφαιρο δεν συμπίπτουν και υπάρχουν συγκρούσεις. Αυτόν που πάντα για τις καλές και κακές στιγμές της ομάδας , επέλεγε εμένα ως προπονητή και δεν είναι άλλος από τον ακούραστο εργάτη της Γόρτυνας κ. ΦΡΥΣΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Ευχαριστώ το Δ.Σ της ομάδας, τον φροντιστή κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, ο οποίος διαχρονικά με στηρίζει και με πιστεύει, καθώς και τον κ. ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ, τον υπεύθυνο του σάιτ της ομάδας, για την ακριβή και ειλικρινή καταγραφή των όσων συνέβησαν στο διάστημα που ήμουν προπονητής στην ομάδα.

Παρόλο που θα μπορούσα να παραμείνω σιωπηλός, κάτι που φυσικά δεν αρμόζει στην ιδιοσυγκρασία μου, και σεβόμενος πάντα την προηγούμενη επιτυχή προϊστορία μου με την ομάδα και καθότι βλέπω ότι εν τέλει θίγονται κατά κάποιο τρόπο τα επαγγελματικά μου συμφέροντα στον τομέα της προπονητικής , θα ήθελα να δώσω μερικές διευκρινήσεις, παίρνοντας ως αφορμή το αποχαιρετιστήριο δελτίο τύπου της ομάδας, όσον αφορά τη λύση της συνεργασίας μας.

 Ενημερώνω λοιπόν με την ευκαιρία όσους βιάστηκαν να με κρίνουν και να με στήσουν στον τοίχο, ότι : Παρέλαβα την ομάδα της Γόρτυνας στις 27/09/2018 μετά από 3 αγωνιστικές με μηδενική συγκομιδή! Άρα σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ομάδας σε αγωνιστικό κατήφορο! Η ομάδα στον Α γύρο μέσα σε 12 αγώνες μάζεψε 18 βαθμούς ( ΝΙΚΕΣ: 4 - ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ :6 - ΗΤΤΕΣ : 2) και επίσης έκανε 2 ΝΙΚΕΣ ακόμη σε 2 ματς ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΗ , και προκρίθηκε στους 16 του θεσμού! Αυτό λοιπόν το παραπάνω λέγεται ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΗΦΟΡΟΣ!!! Ζητώ λοιπόν ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν υπολόγισα ότι με την έναρξη του Β' ΓΥΡΟΥ, θα αποχωρούσαν συνολικά από την ομάδα 10 ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους , μερικοί εξ αυτών δικαιολογημένοι και μερικοί εντελώς αδικαιολόγητοι!!!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ , ΛΥΠΑΜΑΙ!! Η εν λόγω επισήμανση μου δεν έχει να κάνει ότι η διοίκηση είχε ευθύνη σε αύτη την αποχώρηση κάποιων, αλλά σίγουρα εγώ δεν είχα ευθύνη!!! Το αποτέλεσμα πάντως είναι αυτό που μετράει!! Δυστυχώς για μένα και ευτυχώς για άλλους αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ - ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ!!

 Η παρούσα διευκρίνηση θεωρώ πως ήταν απαραίτητη προς ενημέρωση κάποιων που βιάστηκαν να με κρίνουν και να με στήσουν στα 6 ΜΕΤΡΑ, χωρίς να γνωρίζουν ούτε τις συνθήκες, ούτε τα δεδομένα που επικράτησαν στην ομάδα τις τελευταίες 45 μέρες!

 Τέλος μιας και στην εποχή μας το ΙΝΤΕΡΝΕΤ έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας, καλό θα ήταν μερικοί δικαστές του καναπέ, να καθίσετε αναπαυτικά και να πληκτρολογήσετε: WWW.ASGORTYS.GR και να δείτε τα 2 τελευταία βίντεο των αγώνων της Γόρτυνας και τότε ίσως μετά οδηγηθείτε σε πιο ασφαλή συμπεράσματα!! Εκτός αν φυσικά δεν ενδιαφέρεστε απολύτως για τίποτα άλλο εκτός από το πάτημα ενός κουμπιού για να δείτε το εκάστοτε αποτέλεσμα των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων!! Μέχρι τώρα έχω αποδείξει ότι δεν αποδέχομαι την ήττα και την αδικία εύκολα, άλλωστε το φαινόμενο της ήττας δεν είναι κάτι που το συναντώ συχνά στην μέχρι τώρα 18 χρόνια πορεία μου ως προπονητής στο τοπικό ποδόσφαιρο.

 ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ

ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News