Δύσκολη πρόκριση για ΠΟΑ, 1-2 τις Μοίρες

Ποδόσφαιρο
Δύσκολη πρόκριση για ΠΟΑ, 1-2 τις Μοίρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι "πράσινοι" έγιναν η πρώτη ομάδα που περνά στους "8" του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Ο ΠΟΑ έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ επικρατώντας δύσκολα με 1-2 των Μοιρών σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Ζαρού.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό το ματς ήταν να γίνει χθες αλλά αναβλήθηκε λόγω του θέματος που προέκυψε με το διαδικτυακό στοίχημα και μετά από αίτημα των δύο ομάδων έγινε σήμερα. Τα άλλα τρία αναβληθέντα παιχνίδια Δαμάστα-Ζαρός, Ρούβας-Πόρος και Ασήμι-Γόρτυς θα οριστούν σε νέα ημερομηνία.

Για τον ΠΟΑ έκανε ντεμπούτο ο Βασίλης Πλουσής ενώ μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ζόρντι Ρόχας, οι Ατσαλενιώτες θα στραφούν σε περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών, θέλοντας να κάνουν άλλη μία προσθήκη.

Στο 15’ ο Καϊμακαμούδης έκανε το 0-1 για τον ΠΟΑ και οι Μοίρες που ζόρισαν τον ΠΟΑ, ισοφάρισαν στο 52’ με τον Κιόρι. Στο 80’ σκόραρε ο Καρλίτο και χάρισε την πρόκριση στους «πράσινους».

ΜΟΙΡΕΣ: Σαβουϊδάκης, Καργάκης Α., Κουτσάκης, Πολυμερίδης, Σαβοϊδάκης, Κιόρι, Ηλιάκης, Τιγκίρης, Ταφλάϊ (75΄Φανουράκης), Γουρλεμάκης (82΄Φραγκιαδάκης), Καργάκης Στ. (70΄Μασέλης).

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Καρβελάς, Παπαδομιχελάκης, Νηστικάκης (75΄Ξυλούρης), Πολυζάς (60΄Βρεττός), Παναγιωτάκης, Κερμενίδης (85΄Ρωμανάκης), Καρλίτο, Πλουσής, Ξεπαπαδάκης, Καϊμακαμούδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News