Τοπικό

Νέες μεταγραφές για Δαμάστα οι Γιαλιτάκης και Αποστολάκης

Ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με το Ζαρό.

Στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Φήμη», η Δαμάστα φιλοξενεί αύριο στις 14:30 το Ζαρό. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ, με την Δαμάστα να το αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και χωρίς άγχος.

Η ψυχολογία της ομάδας είναι άριστη, θέλοντας τη διάκριση στο Κύπελλο. Να υπενθυμίσουμε ότι η Δαμάστα στις δύο προηγούμενες φάσεις πήρε δύο μεγάλες προκρίσεις, αποκλείοντας αρχικά τον περσινό Κυπελλούχο ΠΑΝΟΜ και στη συνέχεια την Τριτωνία.

Στην αποστολή που επέλεξε ο προπονητής Μανόλης Φρουδάκης, συμπεριλαμβάνονται και τα δύο τελευταία αποκτήματα της ομάδας, ο επιθετικός Γιάννης Γιαλιτάκης που πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τον ΠΟΑ και ο ακραίος αμυντικός Μανώλης Αποστολάκης από τον Αλμυρό.

Την αποστολή της Δαμάστας αποτελούν οι: Κατσέλης, Μαργαρίτης, Βερούσι, Χαλκιαδάκης, Σερλιδάκης, Σαρρής, Γενιτσαρίδης, Μαρκάκης, Μανουσάκης, Γαργανουράκης, Κλαπάκης, Τζουβάρας, Αποστολάκης, Απλαδάς, Γιαλιτάκης, Μουλακάκης, Ντίνος, Τσαΐνης, Τσάφκα.

Η αποστολή θα γευματίσει το μεσημέρι της Τετάρτης στο «50-50» του Γεν. Αρχηγού Γ Πολυχρονάκη και θα αναχωρήσει από την πλατεία Ελευθερίας στις 12:30 για την Δαμάστα.

*Ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του Νικόλαου Κιουπάκη, παλιού προέδρου και πατέρα του ταμία της ομάδας Γιώργου Κιουπάκη, η διοίκηση της Δαμάστας αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα του αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣΗ με τον Ζαρό ενώ οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

Σχόλια