Νέες μεταγραφές για Δαμάστα οι Γιαλιτάκης και Αποστολάκης

Ποδόσφαιρο
Νέες μεταγραφές για Δαμάστα οι Γιαλιτάκης και Αποστολάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με το Ζαρό.

Στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Φήμη», η Δαμάστα φιλοξενεί αύριο στις 14:30 το Ζαρό. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ, με την Δαμάστα να το αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και χωρίς άγχος.

Η ψυχολογία της ομάδας είναι άριστη, θέλοντας τη διάκριση στο Κύπελλο. Να υπενθυμίσουμε ότι η Δαμάστα στις δύο προηγούμενες φάσεις πήρε δύο μεγάλες προκρίσεις, αποκλείοντας αρχικά τον περσινό Κυπελλούχο ΠΑΝΟΜ και στη συνέχεια την Τριτωνία.

Στην αποστολή που επέλεξε ο προπονητής Μανόλης Φρουδάκης, συμπεριλαμβάνονται και τα δύο τελευταία αποκτήματα της ομάδας, ο επιθετικός Γιάννης Γιαλιτάκης που πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τον ΠΟΑ και ο ακραίος αμυντικός Μανώλης Αποστολάκης από τον Αλμυρό.

Την αποστολή της Δαμάστας αποτελούν οι: Κατσέλης, Μαργαρίτης, Βερούσι, Χαλκιαδάκης, Σερλιδάκης, Σαρρής, Γενιτσαρίδης, Μαρκάκης, Μανουσάκης, Γαργανουράκης, Κλαπάκης, Τζουβάρας, Αποστολάκης, Απλαδάς, Γιαλιτάκης, Μουλακάκης, Ντίνος, Τσαΐνης, Τσάφκα.

Η αποστολή θα γευματίσει το μεσημέρι της Τετάρτης στο «50-50» του Γεν. Αρχηγού Γ Πολυχρονάκη και θα αναχωρήσει από την πλατεία Ελευθερίας στις 12:30 για την Δαμάστα.

*Ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του Νικόλαου Κιουπάκη, παλιού προέδρου και πατέρα του ταμία της ομάδας Γιώργου Κιουπάκη, η διοίκηση της Δαμάστας αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα του αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣΗ με τον Ζαρό ενώ οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News